Virnex logo
Työntekijöitä työskentelemässä tietokoneilla yhdessä

Liiketoiminnan ohjelmisto­ratkaisut

Älykäs automaatio

Virnex Intelligent Business Automation (VIBA) on kehittämämme automaatioratkaisu, joka säästää työntekijöiden aikaa ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Kun ihmisten työn osuus prosesseissa vähenee, heille jää enemmän aikaa keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle, luoviin tehtäviin, strategian kehittämiseen ja päätösten tekemiseen. 

Prosessien digitalisointi

Hyvin toimivat prosessit tekevät asioista helposti hallittavia. Kun prosessien ohjaamiseen ja automatisointiin käytetään tehokasta alustaa, koko organisaatiosta tulee ketterämpi. Prosessien digitalisointi tekee prosesseista myös mitattavia, monistettavia ja skaalattavia, mikä tehostaa toimintaa myös tulevaisuudessa.  

Räätälöidyt ratkaisut

Suorituskyvyn parantaminen, palvelun kehittäminen tai paremman asiakaskokemuksen rakentaminen verkossa vaativat usein täsmällisesti yrityksen tarpeisiin sopivan ohjelmistoratkaisun. Aina valmista ratkaisua ei kuitenkaan ole. Silloin se täytyy kehittää. 

Kaksi ihmistä työskentelee.

Tiimit palveluna

Virnex pystyy sekä johtamaan isoja tai pienempiä IT-hankkeita että miehittämään kaikki tarvittavat avainroolit projektille.  Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa IT-alan henkilöstöä pidempiaikaisiin projekteihin palveluna.

Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut

Suorituskyvyn parantaminen, palvelun kehittäminen tai paremman asiakaskokemuksen rakentaminen verkossa vaativat usein täsmällisesti yrityksen tarpeisiin sopivan ohjelmistoratkaisun. Aina valmista ratkaisua ei kuitenkaan ole. Silloin se täytyy kehittää.  

Kuva kahdesta ihmisestä taukotilassa

Verkkosivut

Asiakkaat kohdataan yhä useammin verkossa. Siksi on tärkeää, että organisaatiolla on toimivat verkkoviestinnän palvelut, jotka helpottavat niin asiakkaan asiointia kuin yrityksen liiketoimintaakin.    

Virnex on kokenut verkkosivujen rakentaja, joka räätälöi visuaalisesti näyttävät sekä samalla selkeät ja ohjaavat verkkosivuratkaisut. Kaikkien toteutustemme ohjenuorana on, että toteutettavat sivut ovat mobiili- ja hakukoneoptimoituja, jotta ne saavuttavat niille asetetut tavoitteet digitaalisessa toimintaympäristössä.  

Digitaalinen asiointi ja verkkokaupparatkaisut

Erottautuminen massaratkaisuista tuo kilpailuetua. Uusien, parempaa asiakaskokemusta luovien palveluiden avulla sitoutat asiakkaiden lisäksi myös henkilöstön. Erottautuminen massaratkaisuista tuo kilpailuetua ja siksi tarjoamme digitaalisen asioinnin palvelut ja verkkokaupparatkaisut sekä ratkaisut tuotetiedon hallintaan asiakaskohtaisina ratkaisuina.

Kuvan etualalla kasvi. Taustalla tietokone.

Virnex WP Tuki ja Ylläpito

Valmistuttuaan verkkosivut tarvitsevat jatkuvaa huoltoa ja teknistä ylläpitoa. Virnexin tarjoama WordPress Ylläpito- ja tukipalvelu varmistaa turvallisen ja toimivan verkkosivuston. Säännöllinen tekninen ylläpito sopii kaikille WordPress-sivustoille ja WooCommerce-verkkokaupoille.

Virnex Hosting

Hyvin toteutettu verkkosivusto tarvitsee myös turvallisen kodin. Meiltä saat kaikki palvelut yhdeltä luukulta. Tuotamme ylläpitopalveluiden lisäksi verkkopalveluiden tietoturvalliseen ja suorituskykyiseen operointiin tarkoitettuja hosting-palveluita.

Tiiliseinä
Kuvan kahdesta ihmisestä ja läppäristä

Virnex Whistleblowing

Virnex tarjoaa palveluna anonyymin ilmoituskanavan yritykselle, joka haluaa helposti vastata EU:n whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin. Palvelun avulla voit aktiivisesti kerätä palautetta, jonka avulla yrityksessä on helppo puuttua epäkohtiin ja samalla parantaa sekä asiakaskokemusta että kehittää liiketoimintaa. 

Tutustu asiakasreferensseihin

Kiinnostuitko?

Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa teitä kohti tehokkaampaa, kannattavampaa, kiinnostavampaa ja datalähtöisempää liiketoimintaa.

Ota yhteyttä