Virnex logo
Kuva kahdesta ihmisestä taukotilassa

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut takaavat sopivuuden

Räätälöidyt ratkaisut

Suorituskyvyn parantaminen, palvelun kehittäminen tai paremman asiakaskokemuksen rakentaminen verkossa vaativat usein täsmällisesti yrityksen tarpeisiin sopivan ohjelmistoratkaisun. Aina valmista ratkaisua ei kuitenkaan ole. Silloin se täytyy kehittää. 

Virnex tarjoaa niin johtamista, tuotantoa, tiedonhallintaa, myyntiä kuin verkossa asiointia tehostavia ratkaisuja ja luovaa ohjelmistokehitysosaamista. Me autamme sovittamaan yhteen organisaatiosi toiminnan, asiakkaittesi tarpeet ja tarvittavan teknologian. Me autamme sovittamaan yhteen organisaatiosi toiminnan, asiakkaittesi tarpeet ja tarvittavan teknologian lähes 40 vuoden kokemuksella niin teollisuuden, tukkumyynnin, telekommunikaation, Finan, oppilaitosten kuin julkishallinnon alalta. 

Miksi?

 • Haluat erottua 
 • Haluat kilpailuetua 
 • Haluat kumppanin, joka kehittyy ja haluaa kehittyä kanssasi 
 • Haluat tehostaa toimintaa (mitä tahansa toimintaa organisaatiossa tai asiakaskunnassa)
Kuvan etualalla kasvi. Taustalla tietokone.

Mitä me teemme?

 • Konseptointi- ja suunnittelupalvelumme sisältävät palvelumuotoilua, UI/UX-suunnittelua sekä ratkaisun tarpeiden määrittämistä, konsultoivaa arkkitehtuurisuunnittelua ja kehitys-roadmappien hahmotusta. Palvelu sopii erityisen hyvin yhteistyön alkuun, mutta toisaalta suunnittelua hyödynnetään myös koko elinkaaren ajan, kun tavoitteena on jatkuvasti kehittyvä liiketoiminnan tukeminen. 
 • Kehityspalvelumme toteuttaa isot ja pienet ratkaisutarpeet. Vahva kokemuksemme aiemmista toteutuksista ja dynaaminen asiantuntijatiimimme nopeuttavat ratkaisujen laadukasta toteuttamista sekä yhdistämistä muihin tietolähteisiin integraatioiden avulla. 
 • Ylläpito- ja tukipalvelumme auttavat pitämään alustan ja palvelusi toimintakunnossa sekä ratkaisemaan ongelmia, joita alustojen tuotantokäytössä voi ilmetä.  
 • Koulutus- ja konsultointipalvelumme auttavat yrityksiä sopeutumaan toimintatavan muutokseen. Käyttäjäkoulutukset ovat tärkeä osa muutosjohtamista, sillä koulutusten myötä käyttäjät voivat tuntea itsensä osaksi muutoksen suunnittelua ja toteutusta. Uusien sujuvampien toimintamallien tehokas jalkautus on hyödyllistä niin käyttäjille kuin koko yritykselle.
 • Jatkuvan kehityspalvelun avulla voimme laajentaa alustaa uusilla ominaisuuksilla siten, että ratkaisu vastaa liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Ratkaisuiden laajentaminen, optimointi ja räätälöinti tarjoaa kilpailuetua, parempaa asiakaspalvelua, joustavuutta ja toiminnan tehokkuutta. Yli vuosikymmenen kehitetty, kumppanuuteen perustuva palvelumallimme takaa jatkuvan kehityksen nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Miten me teemme sen?

 • Modernisoimalla – Me tunnemme modernisoitavan järjestelmän ja osaamme uuden teknologian, jolle palvelut tulevina vuosina rakentuvat.  
 • Monipuolisuudella – Meillä on osaajia kaikista merkittävistä teknologioista ja pilviympäristöistä aina arkkitehdistä junioriin ja testaajasta UI-suunnittelijaan. 
 • Ketteryydellä – Etsimme asiantuntijan tarpeisiisi vaikka toiselta puolelta maailmaa.
 • Kokemuksella – Työmääräarviomme osuvat, resursointimme on riittävää, palvelemme ja kannamme vastuumme myös aktiivisen kehitysjakson jälkeen. Asiakkaamme ovat seuranneet meitä 90 luvulta lähtien. 

Tuotannon tehostamisen ratkaisut

Tuotannon tehostamiseen digitaalisten palveluiden avulla on kaksi tietä: poistaa mahdolliset ongelmat nykyisestä tai hankkia uusi tietojärjestelmä. Me olemme kumppanisi molemmilla teillä ja tarjoamme juuri teille sopivat tatkaisumme tuotannon tehostamiseen.

Liiketoimintaratkaisut  

Yrityksille tarjolla monia valmisratkaisuja ja palveluita eri liiketoimintojen osa-alueisiin. Usein valmiista ratkaisuista kuitenkin puuttuu jotain, joka voisi tuoda kilpailuetua, erottaa kilpailijoista tai lisätä merkittävästi henkilöstön tyytyväisyyttä palvelua kohtaan.  Tällöin palvelun räätälöiminen juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi tuo merkittäviä hyötyjä.

Me räätälöimme asiakaskohtaisesti esimerkiksi pilvipohjaisia CRM-ratkaisun laajennuksia tai tarjouslaskentasovelluksen laajennuksia sekä ERP-ratkaisun laajennuksia uudelle liiketoiminta-alueelle tai vanhan ERP-järjestelmän kylkeen.

Toiminnanohjausjärjestelmät  

Osaamisemme koostuu niin valmiista ERP-ratkaisuista kuin asiakaskohtaisten ERP-ratkaisujen toteuttamisesta. Valmiissa ratkaisuissa tukeudumme globaalisti menestyneisiin monipuolisiin EPICOR ERP sekä Atlassianin tuotteisiin. 

Valmiit ERP-ratkaisut vastaavat harvoin yritysten erilaisiin ja hyvin täsmällisiin tarpeisiin. Huonosti toimivia ja vääriä tai puutteellisia toiminnallisuuksia tarjoava ERP on kallis ja hukkaa tuottava ratkaisu, jolla menetetään paljon niitä hyötyjä, joita räätälöity ERP voi tarjota.  

Uskomme omaan ERP-osaamiseemme niin paljon, että annamme palvelullemme tyytyväisyystakuun: Kerro tavoitteesi ja teemme selvityksen projektistasi. Et sitoudu mihinkään ja voit päättää, jatkatko kanssamme.   

Epicor ERP | Atlassian 

Kuvituskuva miehestä

Älykäs automaatio 

VIBA vähentää manuaalista työtä hyödyntämällä analytiikan, tekoälyn, koneoppimisen ja dataintegraatioiden käyttöä automatisoitujen päätösten tekemisessä. Sillä voi parantaa monenlaisia liiketoimintaprosesseja, esimerkiksi asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet VIBA:a esimerkiksi operatiivisen toiminnan valvontaan telekommunikaatioverkoissa ja siten asiakaskokemuksen parantamiseen. Lue lisää älykkään automaation palveluistamme täältä.

Verkkoviestinnän, myynnin ja asioinnin tehostaminen  

Erottautuminen massaratkaisuista tuo kilpailuetua. Uusien, parempaa asiakaskokemusta luovien palveluiden avulla sitoutat asiakkaiden lisäksi myös henkilöstön. Erottautuminen massaratkaisuista tuo kilpailuetua ja siksi tarjoamme verkkoviestinnän palvelut, verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut sekä ratkaisut tuotetiedon hallintaan asiakaskohtaisina ratkaisuina. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset. Kun tarvitset luotettavan kumppanin ja haluat menestyä, ota yhteyttä. Ratkaisumme myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen ovat: 

Verkkosivut  

Asiakkaat kohdataan yhä useammin verkossa. Siksi on tärkeää, että organisaatiolla on toimivat verkkoviestinnän palvelut, jotka helpottavat niin asiakkaan asiointia kuin yrityksen liiketoimintaakin.   

Virnex on kokenut verkkosivujen rakentaja, joka räätälöi visuaalisesti näyttävät sekä samalla selkeät ja ohjaavat verkkosivuratkaisut. Kaikkien toteutustemme ohjenuorana on, että toteutettavat sivut ovat mobiili- ja hakukoneoptimoituja, jotta ne saavuttavat niille asetetut tavoitteet digitaalisessa toimintaympäristössä.  

WordPress | Liferay  

Nainen istuu kahden näytön ääressä.

Verkkokauppa B2B ja B2C 

Kuluttajat ja yritykset tekevät yhä enemmän ostopäätöksiä verkossa. Verkkokauppa tarjoaa yritykselle mahdollisuuden kohdata ostaja oikealla hetkellä. Me autamme toteuttamaan verkkokaupparatkaisun, jossa asiakaskokemus on pääasiassa, sillä uskomme hyvän asiakaskokemuksen tuovan enemmän myyntiä. Verkkokauppa on aina yrityksesi näköinen ja mobiiliystävällinen. Integraatioiden ja automaation kautta voidaan poistaa myös omaa manuaalista työtä, mikä tehostaa liiketoimintaa entisestään.   

WooCommerce | Drupal | Liferay  

Asiointipalvelut 

Maailma on muuttunut nopeasti viimeisten vuosien aikana ja nykyään asiakkaamme odottavat, että voivat asioida monipuolisesti verkkopalveluissanne. Asiakaspalvelu on usein ensimmäisiä asioita, joita digitalisoidaan ja tuodaan lähelle asiakasta 24/7 palvelevaksi kokonaisuudeksi. Olemme vuosien aikana toteuttaneet lukuisia erilaisia asiointipalveluita kuten: 

 • Koulutusrahoitustukikäsittely 
 • Asiakas- ja kumppaniportaalit 
 • Digitaalisten lupienhankinta 
 • eKuntalaisportaali 
 • Kuntien asiointipalveluita

WordPress | Atlassian Jira | SharePoint Online |Liferay | ServiceNow | Efecte 

Mies ja nainen neuvottelutilassa
Kuva miehestä istumassa tietokoneen äärellä

Suomi-viestilomakkeet

Suomi-viestilomake helpottaa lomakkeiden luotettavaa täyttämistä ja kätevää tiedonkeruuta. Lomakkeen voi täyttää Suomi.fi-palvelussamme ja julkaista yrityksen omilla verkkosivuilla. Lomakkeen täyttäjä lähettää lomakkeen tiedot Suomi.fi -viestipalveluunsa ja samalla organisaationne sähköpostiin. Palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen, joten tietoon lomakkeen täyttäjästä voi luottaa.   

Suomi.fi-palvelun kautta ohjattu viestintä auttaa myös täyttämään KaPA-lain velvollisuuden sähköisen viestinnän osalta.

Modernin työpäivän työkalut  

Asiantuntijamme sekä ratkaisumme tuovat Modernin työpäivän työkalut käyttöön organisaatioonne tänään, kun ne vielä ovat moderneja. Luotamme markkinoiden käytettyimpiin alustoihin, kuten Microsoft 365 palveluihin sekä Atlassian tuotteisiin. Ratkaisumme työpäiväsi tehostamiseen: 

Liiketoimintaratkaisut 

Asiakkaanamme teille avautuu mahdollisuus M365 -palveluiden kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.  Kauttamme saat laadukkaat digitaalisen työympäristön ratkaisut sekä innostuneen ja asiantuntevan tukipalvelun.  Toteutamme valmispalveluiden yhteyteen myös Asiakaskohtaisia sovelluksia, mikäli toimintasi tarvitsemat työkalut eivät löydy valmisohjelmistoista. 

M365 | Office 365 |Atlassian Jira | SharePoint Online | Teams | Azure | Microsoft 

Sisäinen viestintä, Intranet 

Intranet – viestintä ja ohjeet, sujuva tiedonkulku on menestyvän organisaation kulmakivi. Laita uutisointi, yhteinen ohjeistus ja dokumentit kuntoon ennätysnopeasti. Tarjoamme intranetin, joka kestää aikaa. 

Haluatko aidosti nopean toimituksen intranetin laadusta tinkimättä? Tarjoamme Lumo-intranetin toimituksen jopa alle vuorokaudessa tilauksesta viimeistellyn toimitusprosessin ja rautaisten asiantuntijoidemme avulla! Lumo-intranet soveltuu pienille ja keskisuurille organisaatioille, jotka etsivät vaihtoehtoa monimutkaiselle ja kalliille intra-projektille ja jotka ovat jo siirtyneet käyttämään Office 365 -pohjaisia palveluita.  

SharePoint Online | Teams | Yammer | Viva | WordPress 

Ryhmätyö, Projektityöskentely ja tehtävänhallinta 

Modernit työkalut M365- sekä Atlassianin pilvipalveluissa oikein käytettyinä tehostaa varmasti työryhmiesi projektityötä. Tarvittaessa voit kutsua myös organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä mukaan työryhmiin mahdollistaen entistä sujuvamman asiakasprojektityön. 

SharePoint Online | Teams |Atlassian Jira | 

Dokumentinhallinta

Tien kaaoksesta järjestykseen ei tarvitse olla pitkä. Toteutamme Microsoft SharePointin sekä Teamsin avulla helppokäyttöisiä dokumentinhallintaratkaisuja. Niiden avulla säästät satoja työtunteja vuodessa. Dokumentinhallinnan ratkaisumme pohjautuvat M365:een. Ratkaisussa selvitämme tarpeenne, teemme toimenpidesuunnitelman sekä toteutamme dokumentinhallintaan M365-pohjaisen ratkaisun. Ratkaisussa hyödynnetään mm. SharePoint Online-, Teams- ja Modern TeamSite -pohjaisia teknologioita. 

SharePoint | Teams 

 

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Kuva Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntijohtaja räätälöidyt ratkaisut

0401837447