Virnex logo
Tietokone miehen sylissä

Suomiviestit-lomakepalvelu

Suomiviestit-lomakepalvelu tekee sähköisten lomakkeiden luomisesta, täyttämisestä ja käsittelystä turvallista ja vaivatonta. Tarjoamme palvelun organisaatiosi käyttöön nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Palveluamme käyttää jo yli 30 julkishallinnon organisaatiota. Liity mukaan! 

Sähköistä asiointilomakkeet 

Suomiviestit-lomakepalvelu mahdollistaa julkisten organisaatioiden asiointilomakkeiden sujuvan sähköistämisen. Vahva tunnistautuminen takaa, että tieto lomakkeen täyttäjästä on aina luotettava. 

Helppokäyttöinen editori on tehokas työkalu lomakkeiden luontiin, julkaisemiseen ja jakamiseen. Lomakkeiden tiedot ja liitteet eivät tallennu palveluun, jolloin henkilörekisteriä ei synny.

Palvelumme käyttää lomakkeen tietojen välitykseen Suomi.fi -viestejä. Suomi.fi -viestit on julkishallinnon organisaatioiden keskitetty viestipalvelu. 

Kuva miehestä istumassa tietokoneen äärellä
 1. Lomakkeen teko
  Paperilomakkeet voidaan sähköistää ja muuntaa helposti täytettäviksi lomakkeiksi editorissa. Valmis lomake julkaistaan verkkosivuille.
 1. Lomakkeen täyttö 
  Käyttäjät voivat täyttää lomakkeen helposti ja nopeasti verkossa. Ei papereiden tulostusta eikä postitusta. 
 1. Lomakkeen lähetys 
  Käyttäjä tunnistautuu pankkitunnuksillaan lomakkeen täytön jälkeen. Lomaketiedot eivät tallennu palveluumme, mutta käyttäjälle jää kopio täytetystä lomakkeesta omaan Suomi.fi-asiointitiliinsä.

Esimerkkejä Suomiviestit-lomakkeista

Suomiviestit-lomakepalvelun avulla on mahdollista sähköistää esimerkiksi:

 • Kohdeavustusten haku
 • Tonttihakemukset
 • Yksityistieavustusten haku
 • Käyttövuorohakemukset
 • Erilaiset kuntalaisten tekemät muistutukset
 • Oppilasilmoitukset
 • Koulukuljetushakemukset
 • Selvityspyynnöt tietojen käsittelystä
 • Peruskouluilmoittautuminen
 • Katulupahakemukset
 • Luottamushenkilöiden perustietolomakkeet 

Suomiviestit-palvelun hyödyt

Helppokäyttöinen palvelu mahdollistaa sähköisten lomakkeiden täyttämisen luotettavasti ja kätevästi. Suomiviestit-lomakepalvelu yksinkertaistaa organisaation palveluprosesseja, parantaa asiakaspalvelun laatua ja tuo kustannussäästöjä.

Suomiviestit-lomakepalvelu on tietoturvallinen ratkaisu, joka soveltuu erityisesti julkishallinnon organisaatioiden käyttöön. Emme tallenna lomakkeiden sisältöä tai käyttäjätietoja, vain tyhjät lomakepohjat säilytetään palvelussa. Vahva tunnistautuminen takaa tietojen luotettavuuden.

Suomi.fi-palvelun kautta ohjattu viestintä auttaa myös täyttämään KaPA-lain velvollisuuden julkishallinnon sähköisen viestinnän osalta.  

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Kuva Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntijohtaja räätälöidyt ratkaisut

0401837447