Virnex Group logo

Palvelut

Virnex on digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen kumppani, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita eri alojen yrityksille. Oli kyseessä sitten uuden verkkosivuston suunnittelu, markkinointistrategian luominen tai IT-projektin toteuttaminen, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Service Design 

Me suunnittelemme ihmislähtöisiä teknologisia palveluita, jotka edistävät liiketoiminnan kasvua. Tarjoamme räätälöityjä palvelumuotoilun, käyttöliittymäsuunnittelun ja liiketoiminnanmuotoilun palveluita, jotka auttavat yritystäsi luomaan parempia palveluita, verkkosivustoja ja liiketoimintastrategioita.  

Edustalla hedelmäkori, taustalla nainen kiinnittää post-it-lappua seinälle

Markkinointi ja viestintä 

Onnistunut markkinointi on yrityksen menestyksen kannalta ratkaisevaa. Se luo kilpailuetua, lisää asiakasuskollisuutta ja vahvistaa brändiä. Tarjoamme markkinointipalveluita joko projektiluontoisesti tai kuukausittaisena palveluna – Marketing as a Service. Olemme ketterä ja aikaansaava yhteistyökumppani ja saamme paljon kiitosta nopeasta reagoinnista ja toteuttamistamme ratkaisuista. 

Vuokraa asiantuntija 

Tarjoamme asiantuntijapalveluita IT-hankkeisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Meiltä saat kokeneen tiimin tai yksittäiset asiantuntijat erilaisiin tehtäviin ja rooleihin. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita kymmeniä IT-projekteja ja digitaalisen transformaation hankkeita eri toimialoilla. Konsulttimme ovat erikoistuneet monimutkaisiin ja laaja-alaisiin projekteihin, joissa vaaditaan korkeaa osaamista ja kokemusta. Autamme sinua luomaan parhaat mahdolliset edellytykset ja tiimit erilaisille projekteille ja ohjelmille. 

Jatkuvat palvelut 

IT-palvelut tarvitsevat jatkuvaa ylläpitoa. Tämä tarkoittaa ohjelmistopäivityksiä, tietoturvan varmistamista ja järjestelmän suorituskyvyn optimointia. Me tarjoamme apuamme koko matkan varrella suunnittelu- ja lisenssipalveluista aina jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen. Virnexin WordPress Ylläpito– ja tukipalvelu pitää sivustosi ajan tasalla, turvallisena ja nopeana. Palvelumme sopii niin WordPress-sivustoille kuin WooCommerce-verkkokaupoillekin. Tarjoamme myös laadukkaita hosting-palveluita, jossa otamme vastuun verkkopalvelusi jatkuvuudesta ja suorituskyvystä. 

TöitämmePajulahden verkkosivu-uudistus – palvelumuotoilun avulla kohti parempaa asiakaskokemusta

Tutustu referenssiin

Salpausselän kisojen uudet sata sävyä

Tutustu referenssiin

Voimmeko olla avuksi?

Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa teitä kohti sujuvampia ja tehokkaampia työskentelymalleja!

Ota yhteyttä