Virnex logo

Liiketoimintaa tukevat

Verkkosivustot

Asiakkaat kohdataan yhä useammin verkossa. Siksi on tärkeää, että organisaatiolla on toimivat verkkoviestinnän palvelut, jotka helpottavat niin asiakkaan asiointia kuin yrityksen liiketoimintaakin.    

Virnex on kokenut verkkosivujen rakentaja, joka räätälöi visuaalisesti näyttävät sekä samalla selkeät ja ohjaavat verkkosivuratkaisut. Kaikkien toteutustemme ohjenuorana on, että toteutettavat sivut ovat mobiili- ja hakukoneoptimoituja, jotta ne saavuttavat niille asetetut tavoitteet digitaalisessa toimintaympäristössä.  

Liiketoimintaa tukevat verkkosivustot

Liiketoiminnan kehittämistä tukevat verkkosivut puhuttelevat aina käyttäjäpersooniaan, joita voivat olla nykyiset tai potentiaaliset asiakkaat, työntekijät tai muut sidosryhmät. Hyvin toteutetut verkkosivut löytyvät hakukoneista ja mahdollistavat parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen niin sidosryhmillenne kuin sivuston ylläpitäjille. 

Riippumatta siitä velvoittaako sivustoanne EU:n saavutettavuusdirektiivi, pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen saavutettavuuteen. Jopa 1.2 miljoonaa suomalaista tarvitsee jonkun asteista digitaalista saavutettavuutta näkökyvyn heikkenemisen tai vaikkapa värisokeuden takia. Me varmistamme, että verkkosivuja käyttävät henkilöt saavuttavat siellä olevat palvelunne. 

Kuva tietokoneesta

Toteutamme verkkosivuratkaisut pääsääntöisesti käyttäen maailman yleisintä WordPress-julkaisujärjestelmää. Brändin mukaisen visuaalisen suunnittelun lisäksi panostamme toteutuksissa sivuston käytettävyyteen, saavutettavuuteen ja helppoon päivittämiseen, sekä turvaamme sivustosi Virnex Ylläpito -palvelulla. 

Meillä on myös runsaasti kokemusta verkkosivustojen siirtämisestä vanhentuneilta julkaisualustoilta moderniin WordPress-ympäristöön.

Verkkosivuprojektin kulku

Hyvä verkkosivu löytyy hakukoneista ja saa vierailijan tekemään sitä, mitä verkkosivun tavoitteeksi on määritelty. Oikein rakennetun verkkosivuston rakenne, tekstit ja kuvat tukevat sivustolle asetettuja tavoitteita. 

Tyypillisesti toteutamme verkkosivuprojektit palvelumuotoilun menetelmin käynnistyvällä suunnitteluvaiheella, jonka avulla voimme varmistaa, että sivusto tukee sille asetettuja tavoitteita ja on käyttäjäystävällinen. 

Meiltä löytyy osaamista niin sisällönsuunnitteluun kuin sen tuotantoon. Visuaalisen ilmeen suunnittelun lisäksi tarjoamme myös muita graafisen suunnittelun palveluita ja valokuvauspalveluita.

Lisää tehoa liiketoimintaan

Mitä kannattaa tehdä, jos haluaa liiketoiminnastaan kestävää, kannattavaa ja kustannustehokasta epävarmassa markkinatilanteessa?

kuvituskuva, jossa teksti Maailma muuttuu kahdella tavalla. Digitalisaatiolla ja kestävillä ratkaisuilla.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat tavoittaa uudet ja nykyiset asiakkaat silloin kuin heille parhaiten sopii, ota rohkeasti yhteyttä. Työskentelen hyvin asiakaslähtöisesti ja vilpitön tavoitteeni on löytää sinulle ja yrityksellesi paras ja toimivin ratkaisu.

Erkki Ahonen

Erkki Ahonen

Myyntijohtaja verkkopalvelut

+358 40 746 3263