Virnex Group logo

AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen 

Tekoäly vie liiketoimintasi uudelle tasolle. Me Virnexillä toimimme oppaananne.

Miten valjastaa organisaatio tekoälyn mahdollistamaan transformaatioon? 

AI, tekoäly tai tuttavallisemmin tukiäly avaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnasta kertyvän datan tehokkaampaan hyödyntämiseen, prosessien tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Tekoäly voi auttaa yritystäsi erottumaan joukosta, luomaan uusia tapoja tuottaa arvoa sekä kasvattamaan liikevaihtoa ja tulosta. 

Tekoälyn vauhdittama transformaatio on edennyt ennen näkemättömän nopeasti, mutta silti useissa yrityksissä ja organisaatioissa vielä pohditaan, miten voimme ottaa tekoälyn haltuun ja hyödyntää sen täyden potentiaalin? Miten varmistamme, että tekoäly tukee aidosti yrityksemme strategiaa, tavoitteita ja arvoja? Miten löydämme ne liiketoiminta-alueet, joissa tekoäly voi tuoda eniten lisäarvoa? Miten valitsemme oikeat teknologiat, kumppanit ja osaamiset tekoälyhankkeisiimme? 

Me autamme sinua kartoittamaan AI-valmiutesi ja luomaan yrityksesi tarpeita palvelevan AI-strategian. AI-valmiuksien kartoitus on palvelu, joka auttaa sinua tunnistamaan tekoälyn tuomat mahdollisuudet ja haasteet yrityksessäsi. AI-strategia on yrityksesi strategiaan, tavoitteisiin ja arvoihin perustuva suunnitelma, joka ohjaa sinua tekoälyn käyttöönotossa ja kehittämisessä yrityksessäsi. Yhdessä voimme viedä liiketoimintasi uudelle tasolle ja saavuttaa merkittäviä tuloksia tekoälyn avulla. 

Mitä AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen sisältävät? 

AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen ovat kahdeksan viikon mittainen palvelupaketti, jonka toteutamme yhdessä kanssasi. Palvelumme perustuu kehittämäämme toimintamalliin, jossa hyödynnämme palvelumuotoilun menetelmiä. Projekti on syväsukellus organisaatiosi strategiaan, liiketoiminnan tavoitteisiin ja toimintatapoihin sekä ympäröivään markkinaan. 

Projekti jakautuu neljään vaiheeseen: 

1. Ennakkokysely

Tutustumme yrityksesi strategiaan, liiketoiminnan tavoitteisiin ja teknologiseen nykytilaan.  

2. Työpaja 1

Järjestämme työpajan, jossa syvennämme ymmärrystämme ennakkokyselyn tiedoista ja ideoimme yhdessä tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksia yrityksessäsi.  

3. Työpaja 2

Järjestämme toisen etätyöpajan, jossa kiteytämme aiempien vaiheiden löydösten perusteella konkreettiset toimenpide-ehdotukset ja AI-strategian tekoälyn näkökulmasta. 

4. Loppuraportti ja tiekartta

Laadimme loppuraportin prosessin havainnoista ja suosituksista. Esitämme toimenpide-ehdotukset ja tiekartan tekoälyn käyttöönoton ja kehittämisen tueksi. 

Neljä henkilöä keskustelemassa toimiston aulassa.

Miksi valita meidät? 

Virnex on kokenut ja luotettava kumppani digitaalisten prosessien, teknologisten työkalujen ja tekoälyn hyödyntämisessä. Meillä on laaja-alainen asiantuntijatiimi, joka yhdistää liiketoimintaosaamisen, teknologiaosaamisen ja palvelumuotoiluosaamisen. Meillä on myös vahva tietoturvan asiantuntemus ja olemme sitoutuneet tekoälyn vastuulliseen ja eettiseen käyttöön. 

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen

Oletko kiinnostunut AI-valmiuksien kartoituksesta ja AI-strategian luomisesta? Ota yhteyttä meihin ja varaa tapaaminen, jossa kerromme lisää palvelustamme ja kuulemme sinun tarpeistasi ja tavoitteistasi. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.