Virnex Group logo

Efecte

Eurooppalainen ratkaisu digitaalisen työnkulun tehostamiseen

Efecte tarjoaa kattavan alustan, joka tehostaa IT-palveluiden, yrityspalveluiden ja identiteettien hallintaa. Alusta on suunniteltu tarjoamaan joustavia ratkaisuja prosessien automatisointiin, mikä mahdollistaa paremman tuottavuuden ja tehokkaamman palvelunhallinnan. Efecte on erityisesti suunnattu eurooppalaisille markkinoille, huomioiden paikalliset tietosuojavaatimukset ja käyttäjätarpeet.

Integroitu AI ja automaatio 

Efecten alustalla on Effie AI, tekoälyratkaisu, joka auttaa sekä loppukäyttäjiä että palveluagentteja. Tekoäly mahdollistaa nopeat ja tarkat palvelupyynnöt, vähentää toistuvien tehtävien määrää ja parantaa käyttökokemusta automatisoimalla rutiinitehtäviä. 

Mies työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Efecten keskeiset ominaisuudet ja hyödyt 

  • Visual workflow ja kanban: Visualisoi prosesseja ja tehosta tiimisi työskentelyä näkyvillä työnkuluilla ja kanban-tauluilla. 
  • CMDB ja integraatiot: Hallitse keskitetysti konfiguraatioita ja integroi saumattomasti muihin järjestelmiin, kuten Microsoft Teamsiin. 
  • Eurooppalainen pilvipalvelu: Tarjoaa tietoturvallisen ja säännösten mukaisen pilvipalvelun, joka on suunniteltu eurooppalaisille käyttäjille. 

Tehosta organisaatiosi toimintaa Efecten avulla 

Virnex Group, Efecten virallinen kumppani, tarjoaa asiantuntemusta Efecte-alustan käyttöönotossa ja räätälöinnissä. Hyödynnä Virnex Groupin syvällistä osaamista Efecte-ratkaisuissa, ja varmista, että organisaatiosi IT-infrastruktuuri on ajan tasalla, turvattu ja tehokas. 

Tutustu lisää Efecte-alustan mahdollisuuksiin ja lue miten loimme asiakkaallemme Advanialle riskienhallintajärjestelmän Efecten avulla.

Kaksi työntekijää keskustelevat pöydän äärellä

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän. ​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Hannu Mikkola

Hannu Mikkola

Liiketoimintajohtaja digitalisoinnin välineet

+358 40 545 3055