Virnex logo
Kuva miehestä istumassa tietokoneen äärellä

Kasvata tuottavuutta

Älykäs automaatio

VirnexIntelligentBusinessAutomation(VIBA) on kehittämämme automaatioratkaisu, joka säästää työntekijöiden aikaa ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Kun ihmisten työn osuus prosesseissa vähenee, heille jää enemmän aikaa keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle, luoviin tehtäviin, strategian kehittämiseen ja päätösten tekemiseen.Tämä kasvattaa koko organisaation tuottavuutta.

VIBA vähentää manuaalista työtä hyödyntämällä analytiikan, tekoälyn, koneoppimisen ja dataintegraatioiden käyttöä automatisoitujen päätösten tekemisessä. Sillä voi parantaa monenlaisia liiketoimintaprosesseja, esimerkiksi asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet VIBA:a esimerkiksi operatiivisen toiminnan valvontaan telekommunikaatioverkoissa ja siten asiakaskokemuksen parantamiseen. Olemme myös toteuttaneet ohjelmistoautomaatioita, jotka edesauttavat IT-palvelunhallinnan tehokkuutta.    

Älykkään automaation keskeinen piirre on dataintegraatioiden hyödyntäminen yrityksen eri järjestelmien välillä. Näin tarve monistaa tietoja eri järjestelmissä vähenee ja käyttäjät pystyvät työskentelemään yhdessä järjestelmässä useiden sijaan.  

Tunnista mahdollisuudet 

Löydä prosessit, joiden automatisointi tuottaa eniten hyötyä sekä yrityksellesi että asiakkaillesi. 

Automatisoi prosessit 

Suunnittele ja toteuta tunnistettujen prosessien automatisointi oikean teknologian ja osaamisen avulla. 

Optimoi edut 

Seuraa automaatioiden toimintaa ja kehitä niitä edelleen koneoppimisen ja tekoälyn avulla. 

Mitä tarjoamme? 

Virnexiltä saat asiantuntijat, konsultoinnin ja palvelut onnistuneen älykkään automaation suunnitteluun, käyttöönottoon sekä tulosten tehostamiseen.  

Älykkään automaation strategia 

Me autamme sinua ymmärtämään ja määrittelemään kaikki älykkään automaation tarpeesi sekä arvioimaan niiden tuomat hyödyt. 

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty 

Me voimme auttaa sinua määrittelemään mitkä prosessit ovat automatisointiin soveltuvat. Lisäksi me tuemme teknologia valinnoissa ja integraatioiden määrittelyssä. 

Toteutuksella tulokseen 

Saat meiltä osaavat asiantuntijat prosessien mallintamiseen, integraatioiden rakentamiseen, testaamisen automatisointiin ja älykkään automaation toteutukseen. 

Lisää tehoa liiketoimintaan

Mitä kannattaa tehdä, jos haluaa liiketoiminnastaan kestävää, kannattavaa ja kustannustehokasta epävarmassa markkinatilanteessa?

kuvituskuva, jossa teksti Maailma muuttuu kahdella tavalla. Digitalisaatiolla ja kestävillä ratkaisuilla.

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Henkilö hymyilee tiiliseinän edessä

Tom Gustafsson

CTO, liiketoimintajohtaja liiketoiminnan ohjelmistoratkaisut

+358 40 557 1839