Virnex Group logo

Tekoäly- ja dataratkaisut

Tehosta liiketoimintaasi älykkäillä teknologioilla

Virnex Group tarjoaa kattavan valikoiman palveluita, jotka mahdollistavat tekoälyn tehokkaan hyödyntämisen yrityksesi liiketoiminnassa. Ennen kuin tekoäly voi toimia tehokkaasti, on varmistettava, että organisaatiosi data on hyvin hallittua ja IT-infrastruktuuri ajan tasalla. Me autamme sinua rakentamaan nämä perustukset kestävälle ja älykkäälle datanhallinnalle.

Palvelumme sisältävät

AI-kyvykkyyksien kartoitus ja AI-strategia

Arvioimme nykyiset kyvykkyytesi ja luomme strategian tekoälyn integroimiseksi liiketoimintaasi. 

Virnex AI DataHub

Tarjoamme tehokkaan keskitetyn alustan datan kokoamiseen, mikä mahdollistaa tiedon syvällisen analysoinnin ja hyödyntämisen päätöksenteossa. 

Tiedolla johtamisen ratkaisut

Kehitämme ratkaisuja, jotka tukevat organisaatiosi kykyä johtaa ja ohjata toimintaa reaaliaikaisen ja tarkkanäköisen datan avulla. 

Aloita matkasi kohti datavetoista liiketoimintaa

Riippuen yrityksesi nykytilasta, voimme aloittaa tilannekartoituksella, jonka perusteella ehdotamme toimenpiteitä datanhallinnan parantamiseksi. Tämä voi sisältää konsultointia, käytännön ratkaisuja sekä tukipalveluita, jotka auttavat yritystäsi hyödyntämään tekoälyä optimaalisesti. Ota yhteyttä, niin räätälöimme ratkaisun, joka tukee juuri sinun yrityksesi tavoitteita.

Ota yhteyttä

AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen 

Tekoäly avaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnasta kertyvän datan tehokkaampaan hyödyntämiseen, prosessien tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Me olemme sinun tukenasi ja autamme sinua valjastamaan tekoälyn tehokkaasti organisaatioisi tueksi. Virnexin AI-kartoitus ja -strategiapalvelu on kahdeksan viikon mittainen palvelupaketti, joka auttaa sinua tunnistamaan, miten tekoäly voi viedä liiketoimintasi uudelle tasolle. Palvelu sisältää ennakkokyselyn, kaksi etätyöpajaa sekä loppuraportin ja tiekartan tekoälyn käyttöönoton ja kehittämisen tueksi. Asiantuntijamme räätälöivät juuri teidän tarpeitanne tukevan AI-strategian. Palvelu perustuu toimintamalliimme, joka yhdistää liiketoiminta-, teknologia- ja palvelumuotoiluosaamisen asiakkaan liiketoiminnan tueksi. 

Kaksi ihmistä istuu ja seuraa kahden ihmisen pitämää esitystä neuvotteluhuoneessa.

Tiedolla johtamisen ratkaisut

Virnex Datan hyödyntäminen -kartoitus on palvelupaketti, joka auttaa ymmärtämään mitä dataan perustuvien palveluiden räjähdysmäinen kasvu tarkoittaa juuri teidän organisaatiolle. 

Palvelumme perustuu kehittämäämme toimintamalliin, jossa hyödynnetään palvelumuotoilun menetelmiä. Projekti on syväsukellus organisaationne strategiaan, toimintatapoihin, sekä ympäröivään markkinaan. 

Projekti jakautuu erilaisiin vaiheisiin: organisaation valmiuksien ennakkokartoitukseen, kahteen Virnexin asiantuntijoiden fasilitoimaan etätyöpajaan sekä loppuraportin/tiekartan esittelyyn.

Projektin tuloksena syntyy selkokielinen kuvaus liiketoimintaympäristönne nykytilasta ja tiekartta datan hyödyntämisen valmiuksien kehittämisen teemoista, joihin organisaationne tulee kiinnittää erityistä huomiota kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. 

Ota yhteyttä

Luomme ihmislähtöisiä digitaalisia ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla asiakkaamme menestyvät. Olemme asiakkaillemme luottokumppani, joka kasvaa ja kehittyy asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Miten voimme olla avuksi?