Virnex logo
Kuvituskuva anonyymi ilmoituskanava

Anonyymi ilmoituskanava

Virnex Whistleblowing 

Virnex tarjoaa palveluna anonyymin ilmoituskanavan yritykselle, joka haluaa helposti vastata EU:n whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin. Palvelun avulla voit aktiivisesti kerätä palautetta, jonka avulla yrityksessä on helppo puuttua epäkohtiin ja samalla parantaa sekä asiakaskokemusta että kehittää liiketoimintaa. 

Turvallinen EU-direktiivin mukainen ilmoituskanava 

Yritysten ja organisaatioiden, joissa on vähintään 250 työntekijää, on pitänyt perustaa anonyymi ilmoituskanava tämän vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Vähintään 50 työntekijöiden yritysten ja organisaatioiden tulee perustaa ilmoituskanava viimeistään joulukuussa 2023.

Ilmoituskanavan avulla täytät EU:n whistleblowing direktiivin vaatimukset. Direktiivinen tarkoituksena on suojella Euroopan unionin lainsäädännön rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojaa. Palvelun avulla tarjoat työntekijöille ja muille ilmoittajille helppokäyttöisen ja luotettavan ilmoituskanavan. Samalla vastaanotat anonyymia palautetta omasta toiminnasta ja hoidat kätevästi ilmoitusten kommentoinnin ja käsittelyn.  

vastuullisuus

Helppo ja nopea käyttöönotto 

SaaS-mallin mukaisen palvelun käyttöönotto on todella helppoa. Palvelussamme on automaattisesti käytössä kolme kieliversiota: suomi, ruotsi ja englanti. Palautelomakkeen ulkoasu personoidaan yrityksen mukaan. Käytössäsi on suomenkielinen tekninen tuki. Aloittaminen on nopeaa, saat palvelun käyttöösi jopa seuraavana päivänä tilauksesta.

  • Palvelun linkki on helppo tuoda verkkosivuille 
  • Palvelussa palaute annetaan joko anonyymisti tai omalla nimellä  
  • Hallinnassa palautteet käsitellään vaaditun prosessin mukaisesti
  • Ilmoittaessaan anonyymisti ilmoittaja saa seurantakoodin käyttöönsä 

Hinnoittelu

Palvelulla on kiinteä käyttöönottomaksu 280 €.  Kuukausihinnoittelu riippuu valitsemastasi mallista. Maksamalla vuoden lisenssin kerralla saat maksutapaedun, mutta palvelu voidaan myös laskuttaa kuukausittain. Palvelussa on 1 kuukauden irtisanomisaika. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Basic

Kooltaan 0-49 henkilön kokoisille yrityksille

900 e/vuosi
85 e/kk

Kiinteä käyttöönottomaksu kertamaksuna 280e. Hintoihin lisätään alv.

Standard

Kooltaan 50-249 henkilön kokoisille yrityksille

1740 e/vuosi
155 e/kk

Kiinteä käyttöönottomaksu kertamaksuna 280e. Hintoihin lisätään alv.

Premium

Kooltaan yli 250 henkilön kokoisille yrityksille

2940 e/vuosi
255 e/kk

Kiinteä käyttöönottomaksu kertamaksuna 280e. Hintoihin lisätään alv.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Luomme ihmislähtöisiä digitaalisia ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla asiakkaamme menestyvät. Olemme asiakkaillemme luottokumppani, joka kasvaa ja kehittyy asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Miten voimme olla avuksi?