Virnex

Etsimme oppaita digitaaliseen maailmaan 

Meille töihin 

Me olemme Virnex – joukko liiketoiminnan digitalisoimisen asiantuntijoita.

Me konsultoimme ja johdamme, tarjoamme työkalut sekä rakennamme ratkaisut, kun yritys haluaa kehittää liiketoiminnastaan ennakoitavampaa, tehokkaampaa, vastuullisempaa ja kannattavampaa. Meidän arvokkain teknologiamme on ihminen. Etsimme nyt asiantuntevia oppaita digitaaliseen maailmaan.

Me Virnexillä

 • Johdamme asiakkaittemme liiketoiminnan turvallisesti digitaaliseen ympäristöön.  ​
 • Vastaamme siitä, että siirtyminen uuteen toimintamalliin on ketterää, eikä aiheuta liiketoiminnalle häiriöitä.​
 • Autamme asiakkaitamme löytämään, rakentamaan tai sovittamaan nykyiseen parhaiten palvelevat järjestelmät ja työkalut.​
 • Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoimintapäätösten pohjautumisen oikeaan ja merkitykselliseen dataan sekä sen ymmärrykseen.​
 • Tarjoamme asiakkaidemme tueksi parhaat asiantuntijat ja teknologiat. ​
 • Haluamme olla rakentamassa parempaa, älykkäämpää ja vähäpäästöisempää maailmaa.

  Me Virnexissä autamme yrityksiä kaikissa tilanteissa ja tarpeissa, kun yritysjohto kaipaa lisää tietoa, tukea tai ymmärrystä liiketoiminnan fiksuun ja kustannustehokkaaseen kehittämiseen.

Haluatko sinä oppaaksi digitaaliseen maailmaan?

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita, jotka haluavat mukaan yhteiselle matkallemme kohti digitaalisempaa maailmaa. Voit olla vasta-alkaja tai jo pidemmälle ehtinyt osaaja – organisaatiossamme on tarve monenlaisille digimaailman matkaoppaille. Tärkeintä on, että innostut tavoitteistamme ja haluat olla mukana saavuttamassa niitä.

Kuva kahdesta työkaverista

Meillä on aina mukava tulla töihin. Tarvittaessa voin työskennellä myös etänä, mikä tekee työnteosta joustavaa. Virnexin tervetuloa töihin -paketti ja kummitoiminta auttoivat minua alkuun työssäni.

Monipuolisia mahdollisuuksia

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työskentelyyn toimistollamme joko Lahdessa tai Espoossa. Työskentelemme myös usein hybridinä, etänä tai suoraan asiakkaillamme. Meillä on

 • Säännölliset all staff  -tapaamiset Teamsissä​
 • Kummitoiminta – kukaan ei jää työssä yksin
 • ​Mahdollisuus työssä kehittymiseen
 • Hyvät taukotilat yhteiseen olemiseen ja snacksit talon puolesta​
 • Virkistyspäivät yhdessä ideoiden​
 • … ja tietysti yhteinen pizza-perjantai!​
Nainen töissä tietokoneruudun äärellä

Avoimet työpaikat

Virnex konserni on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan liiketoimintaansa IT-palveluilla ja konsultoinnilla. Virnex keskittyy sekä pilvipalveluihin liittyvään IT-kehitykseen että liikkeenjohdon konsultointitarpeisiin kuten projektijohtamiseen ja tiedolla johtamiseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaille osaavaa ja joustavaa lisäresurssia pidempiaikaisiin hankkeisiin. 

Me tarjoamme asiakkaittemme käyttöön digitalisoituvan maailman tärkeimmän teknologian: osaavan ihmisen ja kumppanin, joka auttaa asiakkaitamme tekemään heidän liiketoiminnastaan sujuvaa, tehokasta ja ymmärrettävää. Meitä on tällä hetkellä 80 asiantuntijaa joko Lahdessa tai Espoossa.

Nyt etsimme

Java-ohjelmistosuunnittelijaa Virnexin Lahden toimipisteeseen

Mitä tarjoamme?

Olemme vahvassa kasvussa oleva yritys, joka tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja jatkuvasti uusia uramahdollisuuksia IT-alan osaajille sekä asiantuntijatehtäviin että päälliköiksi. Työskentelemme myös usein hybridinä, etänä tai suoraan asiakkaillamme. Meillä on

 • Säännölliset All staff  -tapaamiset Teamsissä​
 • Aloittavan työntekijän kummitoiminta – kukaan ei jää työssä yksin​
 • Hyvät työssä kehittymisen mahdollisuudet
 • Hyvät taukotilat yhteiseen olemiseen ja snacksit talon puolesta​
 • Virkistyspäivät yhdessä ideoiden​
 • Ja tietysti yhteinen pitsaperjantai!

Odotamme sinulta

Tähän tehtävään edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta. Odotamme sinun olevan kiinnostunut uusien asioiden oppimisesta, kehittävän aktiivisesti ratkaisuja asiakkaillemme sekä työskentelevän sujuvasti asiakastiimien kanssa. Tiimimme tasapainoinen datajoukkue koostuu junioreista ja senioreista sekä suomalaisista, että kansainvälisistä jäsenistä. Meillä on asiantuntijoita 7 eri kansalaisuudesta ja meillä on junioritekijöitä, joilla on alle 1 vuoden kokemus sekä senioreita, joilla on kymmenien vuosien kokemus alalta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa (tai tahtotilaa oppia suomen kieltä).

Taidot, joita arvostamme tässä tehtävässä:

Java-kokemus (Java EE, Spring, Spring Boot)

Tuntemus ja kiinnostus joistakin moderneista JavaScript-kirjastoista, kuten vue, React ja/tai Angular.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi joko LinkedInissä https://bit.ly/3JbF8S3 tai lähettämällä hakemuksesi suoraan tom.gustafsson@virnex.fi.

Laita meille avoin hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 4.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Virnex – koska ihminen on yrityksen tärkein teknologia

  Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän. ​

  Lue lisää meistä