Virnex
Kuva kahdesta henkilöstä.

Virnex – koska ihminen on yrityksen tärkein teknologia

Meistä

Me olemme Virnex – joukko liiketoiminnan digitalisoimisen ja kestävän kehittämisen asiantuntijoita. Me tarjoamme asiakkaittemme käyttöön digitalisoituvan maailman tärkeimmän teknologian: osaavan ihmisen ja kumppanin, joka auttaa asiakkaitamme tekemään heidän liiketoiminnastaan sujuvaa, tehokasta, ymmärrettävää, kannattavaa ja kestävää.

Me 

Johdamme asiakkaittemme liiketoiminnan turvallisesti digitaaliseen ympäristöön.  

Vastaamme siitä, että siirtyminen uuteen toimintamalliin on ketterää, eikä aiheuta liiketoiminnalle häiriöitä. 

Autamme asiakkaitamme löytämään, rakentamaan tai sovittamaan nykyiseen parhaiten palvelevat järjestelmät ja työkalut. 

Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoimintapäätösten pohjautumisen oikeaan ja merkitykselliseen dataan sekä sen ymmärrykseen. 

Tarjoamme asiakkaidemme tueksi parhaat asiantuntijat ja teknologiat.  

Haluamme olla rakentamassa parempaa, älykkäämpää ja vähäpäästöisempää maailmaa. 

Muotoilemme liiketoiminnasta merkityksellistä ja kestävää.

Luomme vaikuttavat markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut kannattavan liiketoiminnan tueksi.

Ohjaamme yrityksesi digitaaliseen maailmaan.

Teemme liiketoiminnasta tehokkaampaa, kannattavampaa, kestävämpää, kiinnostavampaa ja datalähtöisempää.​ 

Oppaasi digitalisaatioon ja kestävään liiketoimintaan 

Tulevaisuus vaatii meiltä varmasti kahta asiaa: digitalisoitumista ja kestäviä valintoja. Näiden vaatimus on neljäs teollinen vallankumous, joka muuttaa tuntemamme tavat johtaa yrityksiä, tehdä töitä sekä tuottaa tavaroita ja palveluita.  

Liiketoiminnalle asetetut kestävyysvaatimukset ja digitalisoituminen haastavat meidät mukaan koko toimintaympäristön muutokseen, mutta tarjoavat myös ennen näkemättömiä mahdollisuuksia: luotettava data, sen hyödyntäminen ja ymmärtäminen tekevät liiketoiminnasta ennustettavampaa, tehokkaampaa, kannattavampaa, kestävämpää ja roolin osana ratkaisua. 

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa, kestävää liiketoimintaa edistävässä maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän. Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä liiketoiminnan kestävästä kehittämisestä, kaupallistamisesta tai viestinnästä, ota meihin yhteyttä!  

virnexin vakuttavuus lukuina: liikevaihto 1,2 miljoonaa euroa, 350+ asiakasta, 100+ asiantuntijaa, 2 toimipistettä lahti ja espoo

Virnexin strategiset painopisteet

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita, jotka haluavat mukaan yhteiselle matkallemme kohti digitaalisempaa ja kestävämpää maailmaa.

Katso avoimet paikat