Virnex logo
Kasvi toimistolla

Verkkopalvelusi koti

Virnex Hosting

Hyvin toteutettu verkkosivusto tarvitsee myös turvallisen kodin. Meiltä saat kaikki palvelut yhdeltä luukulta. Tuotamme ylläpitopalveluiden lisäksi verkkopalveluiden tietoturvalliseen ja suorituskykyiseen operointiin tarkoitettuja hosting-palveluita.

Verkkopalveluiden käyttöpalvelut 

Tuotamme asiakkaillemme myös verkkopalveluiden käyttöpalveluita. Käytämme tästä nimitystä Virnex Hosting. Yhdessä Virnex Ylläpidon kanssa vastuu verkkopalvelun jatkuvuudesta ja suorituskyvystä on kokonaan meillä. 

Kulloisenkin verkkopalvelun käyttäjämääriä vastaavat palvelinresurssit tuotetaan Suomessa olevilla palvelinympäristöillä, jotka ovat yhteensopivia mm. Suomen valtion turvastandardien VAHTI T3 ja KATAKRI kanssa, ja ovat saavuttaneet useita sertifikaatteja, kuten ISO 14001:2015, ISO 27001, ISO 50001, ISO 9001:2015, OHSAS 18001, PCI DSS, SOC 1 Type II ja SOC 2 Type II sertifikaatit. 

Kuva tietokoneesta

Ota yhteyttä

Mikäli haluat tavoittaa uudet ja nykyiset asiakkaat silloin kuin heille parhaiten sopii, ota rohkeasti yhteyttä. Työskentelen hyvin asiakaslähtöisesti ja vilpitön tavoitteeni on löytää sinulle ja yrityksellesi paras ja toimivin ratkaisu.

Erkki Ahonen

Erkki Ahonen

Myyntijohtaja verkkopalvelut

+358 40 746 3263