Virnex Group logo

Verkkokaupat

Verkkokauppa on nykyaikainen tapa tehdä liiketoimintaa ja palvella asiakkaita verkossa. Olipa kyseessä B2B- tai B2C-markkina, verkkokaupan avulla voit tarjota laadukasta asiakaskokemusta, tehokasta toimintaa ja kasvattaa myyntiäsi. Me Virnexillä olemme verkkokaupan asiantuntijoita, jotka auttavat sinua rakentamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkokaupparatkaisun alusta loppuun saakka. Lue lisää, miten voimme auttaa sinua menestymään verkkokaupassa.

Verkkokaupat B2B ja B2C 

Kuluttajat ja yritykset tekevät yhä enemmän ostopäätöksiä verkossa. Verkkokauppa tarjoaa yritykselle mahdollisuuden kohdata ostaja oikealla, hänelle sopivalla hetkellä. Me autamme toteuttamaan verkkokaupparatkaisun, jossa asiakaskokemus on pääasiassa, sillä uskomme hyvän asiakaskokemuksen tuovan enemmän myyntiä ja sitoutuneempia asiakkaita. Meiltä hankittu verkkokauppa on aina yrityksesi näköinen ja mobiiliystävällinen. Integraatioiden ja automaation kautta voidaan poistaa myös omaa manuaalista työtä, mikä tehostaa liiketoimintaa entisestään.   

Henkilö osoittaa kannettavan tietokoneen näyttöä.

Käyttämämme teknologiat:  

  • WooCommerce
  • WordPress
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Looker Studio
  • Microsoft Clarity 

Verkkokaupan tarjoamat hyödyt

Verkkokauppa meidän ajatusmaailmassamme on ennen kaikkea tekninen alusta, joka mahdollistaa paljon erilaisia toimintoja – myös ilman ostamista. B2B-yrityksen verkkokauppa voi toimia tuotekatalogina, jonka kautta on mahdollista tehdä tarjouspyyntö. Verkkokaupan toimintoja voi  hyödyntää myös perinteisillä verkkosivuilla ja verkkopalveluissa.

Puhummekin usein asioinnin verkkokauppaistamisesta. On useita palveluita varsinaisen ostamisen lisäksi, jotka nykyään ovat luontevinta toteuttaa verkkokauppa-alustan päälle.  Saat meiltä niin pienemmät vain muutaman tuotteen verkkokaupat kuin laajasti ominaisuuksia ja integraatioita sisältävät verkkopalvelut.  

Tavoitteena erinomainen asiakaskokemus 

Tyypillisesti toteutamme verkkokauppaprojektit palvelumuotoilun menetelmin käynnistyvällä suunnitteluvaiheella, jonka avulla voimme varmistaa, että sivusto tukee sille asetettuja tavoitteita ja on käyttäjäystävällinen. Erityisesti verkkokaupan puolella on tärkeää huomioida pienetkin yksityiskohdat käyttäjän asiointipolulla, jotta maksusuoritus viedään onnistuneesti loppuun saakka. Erinomainen asiakaskokemus syntyy pienistä yksityiskohdista. 

Edustalla hedelmäkori, taustalla nainen kiinnittää post-it-lappua seinälle
Kannettava tietokone ja näyttö työpöydällä.

Verkkokaupan analytiikka ja kasvuhakkerointi 

Verkkosivuprojektin loppuvaiheessa tarjoamme lisäpalveluna konversiostrategian ja analytiikan toteuttamista verkkosivustolle. Yleisimmin käytämme kombinaatiota, jossa on Googlen Tag Manager, Google Analytics GA4, Looker Studio ja Microsoftin Clarity työkaluina. Lisäksi suosittelemme jatkuvaa Growth Hacking – palveluamme, joka sisältää säännöllisen datan keräämisen ja raportoinnin lisäksi analyysin verkkosivuston ja esimerkiksi digimainonnan toimivuudesta ja säännöllisen kuukausittaisen kehityspalaverin lisäksi. 

Ylläpito ja jatkuva kehittäminen 

Valmistuttuaan verkkokaupat tarvitsevat sisältöjen kehittämisen ja ylläpidon lisäksi jatkuvaa huoltoa ja teknistä ylläpitoa. Virnexin tarjoama WordPress Ylläpito– ja tukipalvelu varmistaa turvallisen ja toimivan verkkokaupan. Säännöllinen tekninen ylläpito sopii kaikille WordPress-sivustoille ja WooCommerce-verkkokaupoille. 

Tutustu verkkokaupparatkaisuihimme

henkilö kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä, näyttöruudulla Oilonin verkkokauppa

Energiateknologian edelläkävijä Oilon modernisoi verkkokauppansa Virnexin avulla

Energiateknologian edelläkävijä Oilon modernisoi verkkokauppansa Virnexin avulla.

Lue lisää

Kansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

Toteutimme huhtikuussa 2022 julkaistun Edufication.com -verkkopalvelun, joka on kansainvälisen koulutusviennin verkkokauppa.

Lue lisää
viherrakentaja työvaatteissa ja kantaa pinoa pihakiviä

Pihasiistiksi sai uuden erottuvan yritysilmeen

Toteutimme viherrakentamisen asiantuntijayritys Pihasiistiksi Suomi Oy:lle uuden raikkaan ja erottuvan yritysilmeen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Mikäli haluat tavoittaa uudet ja nykyiset asiakkaat silloin kuin heille parhaiten sopii, ota rohkeasti yhteyttä. Työskentelen hyvin asiakaslähtöisesti ja vilpitön tavoitteeni on löytää sinulle ja yrityksellesi paras ja toimivin ratkaisu.

Erkki Ahonen

Erkki Ahonen

Myyntijohtaja verkkopalvelut

+358 40 746 3263