Virnex Group logo

ServiceNow

Älykäs alusta digitaaliseen transformaatioon

ServiceNow tarjoaa älykkään alustan, joka mahdollistaa yritysten laaja-alaisen digitaalisen muutoksen. Alusta yhdistää toiminnallisuuden, ominaisuudet ja edut tukemaan yritysten toimintaa, tarjoten yksinkertaistettuja kokemuksia, tarkoituksenmukaista automaatiota ja organisaation ketteryyttä. ServiceNow mahdollistaa paremman työnkulun ja innovatiivisuuden, mikä tekee maailmasta toimivamman paikan kaikille.

AI:n integroituna järjestelmään 

ServiceNow hyödyntää tekoälyä monin eri tavoin, jotta työnkulut ovat tehokkaampia ja organisaatiot voivat tehdä älykkäämpiä päätöksiä. AI auttaa automatisoimaan rutiinitehtäviä, parantamaan päätöksentekoa ja ennakoimaan haasteita ennen niiden ilmenemistä. 

Kuvan etualalla kasvi. Taustalla tietokone.

Keskeiset ominaisuudet ja hyödyt

  • Operatiivinen tehokkuus: AI:n avulla ServiceNow tehostaa prosesseja, tarjoaa syvällisempää analytiikkaa ja auttaa optimoimaan resursseja reaaliajassa. 
  • Riskienhallinta ja compliance: Alusta tarjoaa työkalut, joilla voidaan hallita ja minimoida riskejä, sekä varmistaa toiminnan vaatimustenmukaisuus. 
  • Työtilojen hallinta: ServiceNow’n työkalut mahdollistavat tehokkaamman tilankäytön ja sopeutumisen hybridityöympäristöihin. 

Kehitä liiketoimintaasi ServiceNown avulla 

Virnex Group on ServiceNow:n kumppani, jolla on erityisosaamista ServiceNow-alustan hyödyntämisessä. Hyödynnä Virnex Groupin asiantuntemusta ja ServiceNow:n edistyksellisiä AI-ominaisuuksia parantaaksesi yrityksesi suorituskykyä sekä kilpailukykyä markkinoilla. 

Kolme henkilöä istuvat kokoushuoneessa pöydän ääressä keskustelemassa

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän. ​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Hannu Mikkola

Hannu Mikkola

Liiketoimintajohtaja digitalisoinnin välineet

+358 40 545 3055