Virnex Group logo

Service Design

Luovuus, strateginen innovointi ja palvelumuotoilu ovat avaintekijöitä, kun lähdemme suunnittelemaan ja muotoilemaan asiakkaidemme palveluita. Haluamme tarjota asiakkaillemme teknologisia ratkaisuja, jotka eivät vain vastaa nykyhetken haasteisiin, vaan ennakoivat tulevaisuuden tarpeita. Innovatiiviset ja asiakaslähtöiset ratkaisut ovat toimintamme ytimessä, ja niiden avulla olemme kasvaneet nopeasti suosituksi kumppaniksi IT-palveluiden tarjoajien kentässä.

Suunnittelemme ihmislähtöisiä palveluita 

Pyrimme aina myös luomaan kannattavia digitaalisia liiketoimintamalleja, jotka edistävät yrityksesi kysyntää ja kasvua. Keskeinen näkökulma palveluiden muotoiluprojekteissamme on teknologia ja sen tarjoamat uudet mahdollisuudet, erityisesti keinoäly ja sen hyödyntäminen, unohtamatta kuitenkaan tärkeintä eli ihmistä. 

Kaksi ihmistä keskustelee toimiston käytävällä iloisesti kahvikupit kädessä.

Virnexin palvelumuotoilukonsepti (Palvelumuotoilu = Service Design) perustuu laajaan kirjoon palvelumuotoilun menetelmien hyödyntämistä, jossa tavoitteena on siirtyä organisaation sisäisistä näkemyksistä ja olettamuksista syvälliseen asiakasymmärrykseen.

Meidän asiantuntijamme tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi luomaan parempia palveluita, verkkosivustoja ja liiketoimintastrategioita. Saat meiltä koko prosessin alusta loppuun: tutkimuksesta, konseptoinnista ja suunnittelusta aina toteutukseen ja seurantaan asti. Oli kyseessä sitten uusi hanke tai olemassa olevan kehittäminen, me olemme apunasi läpi koko matkan.  

Palvelumuotoilu 

Palvelumuotoilu auttaa yhdistämään liiketoiminta- ja asiakasymmärryksen. Yhteiskehittämisen menetelmillä luodaan pohja liiketoiminnan tavoitteita tukevalle, kestävälle ja asiakaslähtöiselle ratkaisulle. Meillä on laaja osaaminen eri toimialojen palveluista ja uskomme, että hyvä palvelu ja erinomainen asiakaskokemus on paras tapa erottua kilpailijoista. 

Nainen kirjoittaa post-it-lappua neuvotteluhuoneen pöydän ääressä.
Henkilö kirjoittaa seinällä olevalle post-it-lapulle.

Perinteinen ja etenkin ohjelmistoalalla tyypillinen tapa kehittää toiminnallisuutta on ollut enemmän organisaatiolähtöistä ja perustunut toiminnallisten vaatimusten tyydyttämiseen. Toimialalla puhutaankin usein vaatimusmäärittelystä ja siitä mahdollisesti johdettavasta toiminnallisesta määrittelystä, jotka nekin ovat tärkeitä elementtejä onnistuneessa IT-projektissa. Me kuitenkin uskomme, että hyvin toteutettu muotoiluvaihe voi tuoda yrityksellenne kilpailuetua. Huomioimme suunnitteluprosessissa käyttäjäpersoonat, käyttöliittymän käytettävyyden ja erilaiset käyttötapaukset. 

Vasta syvällisen asiakasymmärryksen saavuttamisen jälkeen keskitytään toiminnallisuuden, käyttöliittymä ja siihen liittyvän sisällön suunnitteluun.  

UX/UI 

UX/UI, eli käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu, on tärkeä osa verkkopalveluiden kehitystä. Me tarjoamme kattavaa UX/UI-palvelua, joka sisältää asiakaskokemuksen analysoinnin, käyttäjäpolkujen suunnittelun, visuaalisen ilmeen luomisen ja teknisen toteutuksen. Meiltä saat myös laadukasta sisällöntuotantoa, joka tukee verkkopalveluiden konversiostrategiaa ja hakukoneoptimointia. Olipa kyseessä uuden verkkopalvelun luominen tai vanhan uudistaminen, me autamme sinua saavuttamaan liiketoiminnallesi asetetut tavoitteet verkkopalveluiden avulla. 

Kolme henkilöä istuvat kokoushuoneessa pöydän ääressä keskustelemassa

Liiketoimintamuotoilu 

Liiketoimintamuotoilu on palvelu, joka auttaa sinua tarkastelemaan yrityksesi strategiaa ja arvoketjua kokonaisvaltaisesti. Me autamme sinua tunnistamaan yrityksesi vahvuudet, kilpailuedut ja kehityskohteet sekä luomaan selkeän suunnitelman liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi. Olitpa sitten aloittava yrittäjä, kokenut toimija tai uudistumisen edessä oleva organisaatio, meillä on osaamista ja työkaluja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Liiketoimintamuotoilu on investointi tulevaisuuteen, joka tuottaa tuloksia pitkällä tähtäimellä. 

Ota yhteyttä

Olemme markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilaisia. Työskentelemme tiimeissä ja valitsemme sinulle parhaiten sopivan osaamisen ja tekijät. Miten voimme auttaa sinua?

Marika Mesimäki

Marika Mesimäki

CMO ja liiketoimintajohtaja markkinointi

+358 41 454 1861