Virnex Group logo

Digitaalisen asioinnin ratkaisut

Digitaalisen asioinnin mahdollistaminen on keskeistä modernissa organisaatiossa. Meiltä löydät keinoja digitaalisen asiointisi parantamiseen ja tehostamiseen. Olemme luotettava digitalisaation kumppanisi matkallasi menestykseen.

Verkkosivustot 

Toteutamme verkkosivustot, jotka tukevat organisaatiosi liiketoimintaa ja viestintää. Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivut käyttöösi avaimet käteen -periaatteella, tai voit hyödyntää osaamistamme projektisi eri vaiheissa. Oli kyseessä sitten uuden verkkosivuston luominen, vanhan uudistaminen tai siirtäminen WordPress-alustalle, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Mies työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Verkkokaupat 

Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintaasi tukevia B2B- tai B2C-verkkokauppoja. Toteuttamamme verkkokaupat ovat aina mobiiliystävällisiä ja asiakaslähtöisiä. Luomme kauppaan myös analytiikkaa tukevan konversiostrategian. Tarvittaessa autamme sinua myös suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaan digitaalisen markkinoinnin strategian ja taktisisia toimenpiteitä, joilla houkutellaan lisää asiakkaita verkkokauppaasi. 

Digitaalinen asiointi 

Tarjoamme digitaalisen asioinnin ratkaisuja, jotka helpottavat organisaatiosi ja asiakkaittesi välistä yhteydenpitoa. Me autamme yritystäsi räätälöimään tarpeidesi mukaiset sähköiset lomakkeet, asiointipalvelut, chatbotit tai muut digitaaliset palvelukanavat. Digitaalinen asiointi tehostaa prosessejasi, parantaa asiakaskokemusta ja lisää luottamusta organisaatioosi. Olemme apunasi digitalisoimassa ja tehostamassa liiketoimintaasi.  

Neljä ihmistä istuvat sohvalla pöydän ääressä keskustelemassa iloisesti.

Suomiviestit-lomakepalvelut

Suomiviestit-lomakepalvelu mahdollistaa sähköisten asiointilomakkeiden sujuvan sähköistämisen. Palvelumme käyttää lomakkeen tietojen välitykseen Suomi.fi -viestejä. Suomi.fi -viestit on julkishallinnon organisaatioiden keskitetty viestipalvelu. Suomiviestit-palvelua käyttää jo yli 30 julkishallinnon organisaatiota eri toimialoilla.  

Whistleblowing 

Tarjoamme palveluna anonyymin ilmoituskanavan yrityksille, jonka avulla yrityksen on helppo vastata EU:n Whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin. Anonyymin ilmoituskanavan avulla yrityksestä voidaan kerätä tietoa, jonka avulla on helppo puuttua epäkohtiin ja samalla parantaa sekä asiakaskokemusta että kehittää liiketoimintaa. Tarjoamamme SaaS-mallin mukainen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.  

Ota yhteyttä

Mikäli haluat tavoittaa uudet ja nykyiset asiakkaat silloin kuin heille parhaiten sopii, ota rohkeasti yhteyttä. Työskentelen hyvin asiakaslähtöisesti ja vilpitön tavoitteeni on löytää sinulle ja yrityksellesi paras ja toimivin ratkaisu.

Erkki Ahonen

Erkki Ahonen

Myyntijohtaja verkkopalvelut

+358 40 746 3263