Virnex Group logo

Vuokraa asiantuntija

Täydennä tiimiäsi ja  tehosta IT-hankkeitasi tai muita liiketoiminnan hankkeitasi avullamme. Virnex Group tarjoaa asiantuntija-apua ja konsultointia, jotka auttavat organisaatiosi hallitsemaan tehokkaasti IT-projekteja ja digitaalista transformaatiota tai tarjoamme lisäkäsiä markkinoinnin asiantuntijatarpeisiin ja vaikkapa M365 Intran perustamiseen. Autamme luomaan parhaat mahdolliset puitteet ja tiimirakenteet erilaisille projekteille ja ohjelmille.  

IT-konsultointipalveluihimme kuuluvat muun muassa 

 • IT- ja digitaalistrategian kehittäminen 
 • IT-projektien hallinta 
 • IT-infrastruktuurin hallintakonsultointi 
 • Yritysarkkitehtuurin konsultointi 
 • Ohjelmistokehityksen koordinointi 
 • Kyberturvallisuuskonsultointi 
 • IT-prosessien ja suorituskyvyn konsultointi 
 • DevOps-tiimin perustaminen ja hallinta 
 • Tiimin vetäjien ja product ownereiden konsultointi 
   
Mies osoittaa fläppitaulua.
Neljä henkilöä istumassa kokouspöydän ääressä, yksi henkilö esittelee isolta näytöltä yrityksen tunnuslukuja

Kokenut tiimi käyttöösi 

Onnistunut IT-projekti vaatii laadukasta johtamista ja oikeat työkalut. Virnex on oikea kumppani, joka auttaa hallitsemaan IT-projektit ja digitaalisen muutoksen tehokkaammin. Olemme toteuttaneet useita kymmeniä IT-projektien käyttöönottoja ja konsulttimme ovat erikoistuneet monimutkaisiin ja laaja-alaisiin projekteihin eri liiketoiminta-alueilla. 

Asiantuntijat kaikkiin rooleihin 

Avainhenkilömme ovat auttaneet hankkeiden perustamisessa, ohjausryhmätyöskentelyssä ja hyötyarvioinneissa. Olemme kokeneet monikansallisten projektien hallinnassa, mikä vaatii taitoa yhdistää eri kulttuuritaustoja ja työskentelymalleja. Meillä on kokemusta monista rooleista, kuten projektijohtaja, product owner, solution analyst, scrum master ja team lead. Voimme myös luoda isolle hankekokonaisuudelle PMO-funktion tai tarvittaessa voit vuokrata yksittäisen koodarin täydentämään tiimiäsi. 

Nainen puhelinkopissa puhumassa puhelimeen.
Nainen tekee töitä kannettavalla tietokoneella ison näytön edessä.

Oikea malli oikealle projektille 

Olemme auttaneet asiakkaitamme käyttämään erilaisia projektinhallintamalleja, kuten SAFe, Agile, Waterfall, Scrum, Kanban, Lean, PRINCE2, PMI/PMBOK ja Six Sigma. Ymmärrämme kunkin toimintatavan vahvuudet ja heikkoudet ja autamme valitsemaan sopivimman tai yhdistämään malleja parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

Missionamme ja tarinamme 

Virnexin tavoite on selkeä: tarjota asiakkaillemme teknologisia ratkaisuja, jotka eivät vain vastaa nykyhetken haasteisiin, vaan ennakoivat tulevaisuuden tarpeita. Innovatiiviset ja asiakaslähtöiset ratkaisut ovat toimintamme ytimessä. Missionamme on toimia luotettavana oppaana yritysten digitaalisessa transformaatiossa ja keinoälyn käyttöönotossa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään teknologiaa tavalla, joka tekee heidän liiketoiminnastaan entistä kannattavampaa ja kestävää ja varmistaa tulevaisuuden kilpailukyvyn. 

Ota yhteyttä meihin, kun haluat varmistaa IT-projektin sujuvuuden ja tehokkuuden. 

Kaksi ihmistä keskustelee toimiston käytävällä iloisesti kahvikupit kädessä.

Vuokraa markkinoinnin asiantuntija 

IT-asiantuntijoiden lisäksi tarjoamme markkinoinnin asiantuntijoita. Voit vuokrata markkinointitiimin palveluna, joka auttaa tekemään tuloksellista ja liiketoimintaa tukevaa markkinointia. Tarjoamme markkinointipalveluita projektiluontoisesti tai kuukausipalveluna – Marketing as a Service. Toimimme ulkoistettuna markkinointiosastonasi, tehden vastuullisia ja kestäviä valintoja. 

Ota yhteyttä ja varmista markkinoinnin tuloksellisuus! 

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän. ​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntijohtaja räätälöidyt ratkaisut

0401837447