Virnex Group logo

Ratkaisut

Virnex on kokenut ja asiantunteva IT-palveluntarjoaja, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään teknologiaa liiketoiminnan kehittämisessä. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, jotka kattavat tekoälyn, datanhallinnan, palvelunhallinnan, toiminnanohjauksen ja digitaalisen asioinnin. Meiltä löydät oikeat ratkaisut liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Tekoäly ja dataratkaisut

Me Virnexillä tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka mahdollistavat tekoälyn tehokkaan hyödyntämisen yrityksesi liiketoiminnassa. Ennen kuin tekoäly voi toimia tehokkaasti, on varmistettava, että organisaatiosi data on hyvin hallittua ja IT-infrastruktuuri ajan tasalla. Me autamme sinua rakentamaan nämä perustukset kestävälle ja älykkäälle datanhallinnalle. Aloita matkasi kohti datavetoista liiketoimintaa kanssamme.  

Palvelunhallinnan ratkaisut 

Tehokkaat ITSM- ja ESM-prosessit ovat perusta sujuvalle palvelutoiminnalle. Me olemme sekä kotimaisen Efecten että globaalisti toimivan ServiceNow:n virallinen kumppani. Hyödynnämme asiantuntemustamme näistä järjestelmistä parantaaksemme toimintasi tehokkuutta ja joustavuutta. Virnex auttaa yritystänne valjastamaan palvelunhallinnan täyden potentiaalin teille sopivina kokonaisratkaisuina ja -palveluna. Asiantuntevat konsulttimme valitsevat yrityksellenne sopivimman ratkaisun ja teknologian. 

Toiminnanohjauksen ratkaisut 

Me Virnexillä tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka kattavat toiminnanohjausjärjestelmät, projektinhallintaratkaisut, toiminnan tehostamisen, ERP/CRM-laajennukset ja tiedonhallinnan. Erikoisosaamisemme kattaa älykkään automaation, integraatiot ja laajan tuntemuksen eri teknologioista ja järjestelmistä, joiden pohjana on yli 40 vuoden kokemus. Me autamme rakentamaan dynaamisempia toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka tehostavat yrityksenne liiketoimintaa.  

Nainen tekee töitä kannettavalla tietokoneella ison näytön edessä.
Nainen istuu kahvikuppi kädessään kannettavan tietokoneen edessä.

Digitaalisen asioinnin ratkaisut

Olemme luotettava digitalisaation kumppanisi matkallasi menestykseen. Autamme sinua luomaan verkkosivustot, verkkokaupat ja muut digitaaliset palvelukanavat, jotka tukevat liiketoimintaasi ja viestintääsi. Meillä on vahvaa kokemusta eri toimialoista ja julkishallinnon organisaatioiden digitaalisten asiointiratkaisujen kehittämisestä.  

TöitämmeDatahub yhdisti asiakastiedon ja helpotti sen käyttöä  

Tutustu referenssiin

Frendy ohjaa liiketoiminnan ydinprosesseja ServiceNow:lla

Tutustu referenssiin

Virnex Group ja Suomen Advania toteuttivat riskienhallintamallin Efecte-järjestelmällä

Tutustu referenssiin

Energiateknologian edelläkävijä Oilon modernisoi verkkokauppansa Virnexin avulla

Tutustu referenssiin

Fintraffic tehosti prosessejaan

Tutustu referenssiin

Voimmeko olla avuksi?

Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa teitä kohti sujuvampia ja tehokkaampia työskentelymalleja!

Ota yhteyttä