Virnex logo
Nainen istuu kahden näytön ääressä.

Tehokkuuden ja liiketoiminnan tuottavuuden parantamiseen

Prosessien digitalisointi

Hyvin toimivat prosessit tekevät asioista helposti hallittavia. Kun prosessien ohjaamiseen ja automatisointiin käytetään tehokasta alustaa, koko organisaatiosta tulee ketterämpi. Prosessien digitalisointi tekee prosesseista myös mitattavia, monistettavia ja skaalattavia, mikä tehostaa toimintaa myös tulevaisuudessa.  Virnex tarjoaa markkinoiden parhaat työkalut prosessien digitaaliseen sujuvoittamiseen – oli kyse sitten markkinoinnista, tuotannonhallinnasta, HR:stä tai IT-palveluista.  

Prosessien digitalisoinnin hyödyt työn tehostamisessa 

 • Prosesseista ja palveluista tulee läpinäkyviä ja mitattavia sisäänrakennettujen näkymien ja reaaliaikaisen analytiikan avulla.  
 • Prosesseja voi optimoida jatkuvasti 
 • Tapahtumista tulee ennakoitavampia ja niihin voi reagoida nopeammin 
 • Tieto ja analytiikka on helposti jaettavaa, mikä helpottaa sekä tiimien sisäistä että eri liiketoimintojen välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta.  
 • Ongelmia voidaan ratkaista tekoälyn tukemien suositusten avulla. 
 • Arvokasta työaikaa voi vapauttaa tärkeämpiin tehtäviin 
 • Työstä voi tehdä asiakaslähtöisempää muun muassa itsepalvelulla ja paremmilla prosesseilla 

Kaikki tämä alentaa kustannuksia ja parantaa palvelua. 

Mies ja nainen neuvottelutilassa
Mies ja nainen selaavat lehtistä yhdessä

Prosessien digitalisoinnin hyödyt työntekijäkokemuksen parantamisessa  

Selkeät prosessit tuottavat myös yhdenmukaisempia työntekijäkokemuksia sekä vapauttavat työntekijät työskentelemään joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Prosessien digitaalisesta yhdenmukaistamisesta onkin monia hyötyä myös työntekijöille. 

 • Ne lisäävät operatiivista tehokkuutta suoraviivaistamalla työvaiheita  
 • Ne helpottavat työntekijöiden navigointia monimutkaisissa prosesseissa ja tarvittavien tietojen saamista eri kanavista.
 • Ne tarjoavat mahdollisuuden ennakoivaan viestintään ja luottamuksen vahvistamiseen sen avulla 
 • Ne tarjoavat käteviä itsepalvelupolkuja valmiiden työnkulkujen avulla 

Prosessien digitalisoinnin hyödyt IT-palveluissa 

Sujuvat prosessit tuottavat monia hyötyjä myös IT-palveluissa. Virnex tarjoaa markkinoiden parhaat työkalut, ServiceNow:n ja Efecten digitaaliset palvelualustat, joiden avulla arki sujuu helpommin ja työnkulut voidaan optimoida palvelemaan organisaation tarpeita.  Tarjoamme myös ITSM eli IT-palvelupyyntöjen hallinnan ratkaisuja, joiden avulla lisätään tehokkuutta ja tuottavuutta. ITSM vähentää kustannuksia ja riskejä ja parantaa asiakaskokemusta. 

Tutustu asiakasreferensseihimme

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Kuva Hannu Mikkolasta

Hannu Mikkola

Liiketoimintajohtaja digitalisoinnin välineet

+358 40 545 3055