Virnex Group logo

Yhteistyösopimus Lahti Basketball Junioreiden kanssa

Virnex mukana tukemassa lasten ja nuorten liikkumista

Kuva koripallosta ja Virnexin ja Lahti Basketballin logot

Lahti Basketball Juniorit ja 3X3 koriksen pääyhteistyökumppani Virnex Group Oy järjestävät kesällä 2023 lasten ja nuorten 3X3 katukoristreenejä Lahden Kisapuiston ulkokoriskentällä sekä lähikunnissa.

Lahti Basketball Juniorit ja 3X3 koriksen pääyhteistyökumppani Virnex Group Oy järjestävät kesällä 2023 lasten ja nuorten 3X3 katukoristreenejä Lahden Kisapuiston ulkokoriskentällä sekä lähikunnissa.

3X3 Katukoris on ulkona tapahtuva koripalloharrastus, jossa harjoitellaan, pelataan ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa. 3X3 Katukorisryhmiä löytyy eri ikäisille pojille ja tytöille. VIRNEX 3X3 Katukoris starttaa viikolla 23 (5.6.2023) ja päättyy 3. 8.2023 järjestettävään päätösturnaukseen. 3X3 Katukoris sopii niin vasta aloitteleville pelureille kuin myös jo pidempään pelanneille.

Lahti Basket Ball Junioreiden toiminnanjohtaja Jimi Koskinen kertoo yhteistyöstä seuraavasti: ”Olemme erittäin kiitollisia yhteistyöstä Virnexin kanssa. Tämä on merkittävä yhteistyökumppanuus seurallemme, kun Virnex on meidän suurin yksittäinen tukijamme. Lasten harrastukset ovat olleet ensimmäisenä karsintalistalla perheissä vaikeiden taloustilanteiden tullessa eteen, ja siksi on upeaa, että pystymme Virnexin kanssa tukemaan vähävaraisia sekä vähän liikkuvia ja liikkumattomia lapsia ja nuoria alueellamme. Lisäksi Virnexin kanssa yhtenä keihäänkärkenä yhteistyössä on, että pystymme tukemaan lahjakkaiden pelaajien maajoukkueleirityksiä, jotta saamme myös useamman pelaajan tavoittelemaan omia unelmiaan.”

5.6.2023 alkaa Virnex 3X3 katukorisharjoitukset Lahdessa ja lähialueilla ja toistasataa lasta ja nuorta on tulossa pelaamaan matalan kynnyksen korisharrastukseen!

Lue lisää: https://www.lbj.fi/harraste/3×3-katukoris/

Me Virnexillä haluamme olla omalta osaltamme mukana tukemassa lasten liikkumista ja hyvinvointia. Mielestämme tällaiset matalan kynnykset tavat osallistua ovat parhaita tapoja mahdollistaa liikkuminen ja houkutella lapsia lajin pariin.

Virnexin teknologiajohtaja Tom Gustaffson