Virnex logo
viherrakentaja työvaatteissa ja kantaa pinoa pihakiviä

Pihasiistiksi sai uuden erottuvan yritysilmeen

Pihasiistiksi on Etelä-Suomessa toimiva viherrakentamisen asiantuntijayritys. Laajan kumppaniverkostonsa kanssa Pihasiistiksi varmistaa kokonaisurakoiden laadukkaat toteutukset asiakkailleen – olipa kyseessä yksityinen omakotitalo, kaupungin leikkipuisto tai asunto-osakeyhtiön yhteinen piha-alue. Lahtelainen Pihasiistiksi Oy on osa Helokivi Groupia.

Toimiala

Maanrakennus ja maansiirto

Toimipaikka

Lahti

Virnexin tuotteet ja palvelut

Virnex Verkkosivusto, Virnex Verkkokauppa, UI/UX-suunnittelu, Yritysilmeen suunnittelu, Virnex Tuki- ja ylläpito, Markkinointia palveluna (MaaS)

Raikas ja erottuva yritysilme

Palvelumuotoilun tiimimme vetämässä työpajassa määriteltiin Pihasiistiksi Suomi Oy:n kohderyhmät ja luotiin erilaisia ostajapersoonia. Näiden perusteella luotiin suunnitelma verkkopalvelulle, jonka tulisi palvellla useita hyvin erilaisia kohderyhmiä aina kaupunkien rakennushankkeista yksityisiin pihasuunnitelmiin ja toteutuksiin.

Graafisen suunnittelun tiimimme toteutti Pihasiistiksi Suomi Oy:lle uuden logon sekä raikkaan ja erottuvan yritysilmeen.
Uusia graafisia elementtejä, kuten eri palveluita kuvaavia ikoneita on hyödynnetty niin verkkosivuilla kuin yrityksen pakettiautojen teippauksissa.

Työpajan tulosten pohjalta toteutettiin uuden verkkopalvelun käyttöliittymän suunnittelu. Verkkopalvelussa on huomioitu selkeästi toisistaan poikkeavat kohderyhmät, joille toteutettiin omat laskeutumissivut.

Sisältösuunnitelma luotiin vastaamaan ostajapersoonien erilaisia tarpeita ja toiveita. Kohderyhmien tarpeiden ymmärrys auttaa tuottamaan erilaisille kohderyhmille kiinnostavaa ja puhuttelevaa sisältöä.

pihasiistiksi suomi oy:n uusi graafinen ilme

Kokonaisuutena verkkopalvelun ja yritysilmeen uudistus ovat onnistuneet hienosti ja olemme todella tyytyväisiä. Uusi yritysilme on erinomainen ja verkkosivujen kuvista välittyy meidän työyhteisön hyvä fiilis ja tekemisen meininki. Artikkeleissa on hyvin tuotu esiin meidän asiantuntijuus ja osaaminen.  

Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön. Liiketoimintamme tavoitteet on ymmärretty ja on osattu ehdottaa toimenpiteitä, joilla tavoitteet voidaan saavuttaa. Yhteistyö on ollut helppoa ja toiveisiimme reagoidaan nopeasti.

Joni Puoliväli, toimitusjohtaja, Pihasiistiksi Suomi Oy

Digitaalista mainontaa ja sisällöntuotantoa

Digitaalisen mainonnan tiimimme on vastannut Pihasiistiksi -palveluiden toimivasta Google Ads -mainonnasta jo muutaman vuoden ajan. Sosiaalisen median kanaviin on toteutettu sisältöjä ja mainoskampanjoita aina tarpeen mukaan.

Pihasiistiksi on luottanut osaamiseemme myös valokuvauksen saralla useaan eri otteeseen.  Verkkopalvelun uudistuksen yhteydessä kuvasimme Pihasiistiksi henkilökuntaa, kalustoa sekä Pihasiistiksi verkkokaupan tuotteita.

Asiakaskohteiden esittely on tärkeä osa Pihasiistiksi viherrakentamisen palveluiden markkinointia. Referenssien avulla on helppo tuoda esiin viherrakentajien, kivimiesten ja puutarhureiden osaamista. Artikkelit tarjoavat myös inspiroivaa sisältöä potentiaalisille asiakkaille. Referenssikohteiden kuvia on voitu myös hyödyntää laajasti koko verkkopalvelussa.

Verkkosivujen ja -kaupan kuva- ja tekstisisällöt ovat lähes kokonaan sisällötuotannon tiimimme käsialaa. Tiimi on tuottanut myös Pihasiistiksi-sivujen referenssit sekä asiantuntija-artikkelit.

Ota yhteyttä

Olemme markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilaisia. Työskentelemme tiimeissä ja valitsemme sinulle parhaiten sopivan osaamisen ja tekijät. Miten voimme auttaa sinua?

Marika Mesimäki

Marika Mesimäki

CMO ja liiketoimintajohtaja markkinointi

+358 41 454 1861