Virnex logo
Kuva tietokoneesta

Frendy ohjaa liiketoiminnan ydinprosesseja ServiceNow:lla

Frendyllä oli haaste. Sillä oli useita eri järjestelmiä, missä se palveli asikkaitaan. Liiketoiminnan ydinprosesseja tehostettiin Virnexen tarjoamalla ServiceNow järjestelmällä. Virnexen avulla monimutkaisten laskutustyönkulkujen automatisointi vapautti työaikaa. Lisäksi läpimenoajat lyhentyivät tikettien kirjauksista laskutukseen ja leasing-laitekaupan automatisointi ja järjestelmäintegraatiot helpottivat prosessin hallintaa.

Asiakas ja toimiala

Frendy, IT-toimiala

Henkilöstö

350

Toimipaikka

Helsinki

Tuotteet

ServiceNow ITSM

Virnexin palvelut

Käyttöönotto-, konsultointi- sekä jatkuva kehitys- ja ylläpitopalvelu.

Liiketoiminnan haaste

Asiakkaan verkkokaupan, leasing-laitekaupan ja tukkurien hallinta oli vaikeaa. Monien pienten, sulautuvien yhtiöiden toisistaan poikkeavat toimintamallit piti saada yhtenäistettyä ja synergisesti ohjaamaan toimintaa.

Ratkaisu

Asiakkalle hankittiin ja integroitiin Webmercs ja ServiceNow tukemaan yhdessä leasing-toimintaa.Yksi yhteinen, skaalautuva alusta (ServiceNow) viritettiin haluttujen erikoisprosessien osalta kaikille käyttöön ohjaamaan toimintaa.

Saimme viisi erillistä järjestämää korvattua yhdellä – nyt voimme palvella entistä nopeammin ja laadukkaammin asiakkaitamme ihmiseltä ihmiselle. Ja tämähän ei olisi onnistunut ilman loistavaa yhteistyötä Virnexin ja ServiceNow:n kanssa.

Tomi Makkonen, COO, Frendy Oy

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Kuva Hannu Mikkolasta

Hannu Mikkola

Liiketoimintajohtaja digitalisoinnin välineet

+358 40 545 3055