Virnex
Mies osoittaa fläppitaulua

Palvelumme

Tulevaisuus vaatii meiltä varmasti kahta asiaa: digitalisoitumista ja kestäviä valintoja. Näiden vaatimus on neljäs teollinen vallankumous, joka muuttaa tuntemamme tavat johtaa yrityksiä, tehdä töitä sekä tuottaa tavaroita ja palveluita.

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa, kestävää liiketoimintaa edistävässä maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän. Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä liiketoiminnan kestävästä kehittämisestä, kaupallistamisesta tai viestinnästä, ota meihin yhteyttä!

Osaavat asiantuntijat

Virnexin yli sadan hengen joukko asiantuntijoita auttaa kasvuhakuisia ja kehityshaluisia organisaatioita tehostamaan toimintaansa asiantuntijoiden, teknologioiden, liiketoiminnan konsultoinnin, markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme yli 350 suomalaista yritystä.

Palveluidemme avulla yritykset voivat tehostaa liiketoimintaansa, tehdä parempia päätöksiä ja vapauttaa ihmisiä tehtävistä, jotka voidaan hoitaa paremmin teknologialla ja digitaalisilla ratkaisuilla.

Autamme yrityksiä myös muotoilemaan liiketoiminnastaan kestävämpää ja kertomaan siitä kiinnostavasti.

 

Kuva miehestä istumassa tietokoneen äärellä

Tiedolla johtaminen yrityksissä

Dataohjautuvassa organisaatiossa asiat tehdään fiksummin ja äätökset perustuvat oikeaan tietoon.

Lue lisää

Asiantuntija-
palvelut

Osaaviin asiantuntijoihin turvautuminen on paras tapa varmistaa, että organisaatio saavuttaa tavoitteensa.

Lue lisää

Liiketoiminnan ohjelmistoratkaisut

Liiketoimintaa voidaan tehostaa, järkeistää, sujuvoittaa ja kehittää erilaisilla digitaalisilla ohjelmistoratkaisuilla.

Lue lisää

Digitalisoinnin välineet

Liiketoimintaa ja siitä kerättyä tietoa voidaan ohjata digitaalisilla alustoilla, jotka huolehtivat siitä, että tieto on yhdenmukaista.

Lue lisää

Ohjaamme yrityksesi digitaaliseen maailmaan.

Teemme liiketoiminnasta tehokkaampaa, kannattavampaa ja datalähtöisempää.​ 

Kuva naisesta työpisteella

Monipuolinen palvelutarjonta

Palveluihimme kuuluvat niin hankkeiden johtaminen, johdon konsultointi, liiketoiminnan kestävä kehittäminen ja ohjelmistoratkaisut, markkinointi ja viestintä, asiakasyrityksiimme lähetettävät it-konsultit kuin välineet yrityksen toimintojen digitalisointiin. Kaikkien palveluidemme tarkoitus on parantaa yritysten liiketoimintaa datan, sen tehokkaan käytön ja siitä saatavan liiketoimintatiedon hyödyntämisen avulla.

Kiinnostuitko?

Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa teitä kohti sujuvampia ja tehokkaampia työskentelymalleja sekä kestävämpää liiketoimintaa!

Ota yhteyttä