Suomiviestit-lomakepalvelu 

turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu sähköiseen julkishallinnon asiointiin

arrow

Suomiviestit-lomakepalvelu

Sähköistä asiointilomakkeet

Tarjoamme palvelun, jolla sähköistät organisaationne asiointilomakkeet  turvallisesti ja helposti. Tee lomake palvelussamme ja julkaise verkkosivuillanne. Lomakkeen täyttäjä lähettää lomakkeen tiedot Suomi.fi -viestipalveluunsa ja samalla organisaationne. Tiedät varmasti, kuka lomakkeen on täyttänyt, sillä palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen.

Tee lomakkeet helppokäyttöisellä editorilla, julkaise ja jaa lomakkeen linkki käyttäjille verkkosivuillanne. Lomakkeen täyttäjän tietoja tai liitteitä ei tallenneta lainkaan lomakepalveluun, joten henkilörekisteriä ei synny.

Palvelumme käyttää lomakkeen tietojen välitykseen Suomi.fi-viestejä. Suomi.fi -viestit on julkishallinnon organisaatioiden keskitetty viestipalvelu. Suomi.fi -viestien avulla yksinkertaistetaan ja parannetaan organisaation palvelutasoa, sekä saavutetaan kustannussäästöjä.

 

1. Lomakkeen teko

Sähköistä paperilomakkeesi ja tee niistä helposti täytettävät lomakkeet editorissa. Valmis lomake julkaistaan nettisivuillenne.

2. Lomakkeen täyttö

Lomake näytetään käyttäjälle verkkosivuilla. Sähköinen lomake on helppo ja nopea täyttää. Ei papereiden tulostusta eikä postitusta.

3. Lomakkeen lähetys

Kun käyttäjä on saanut lomakkeen täytettyä, hän tunnistautuu pankkitunnuksillaan. Tietoturvallista eikä henkilötietoja tallenneta. Käyttäjälle jää viestistä kopio omaan Suomi.fi -asiointitiliin.

line
Ketä me olemme

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme

 

gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
fazer
op
nokia
visma
Uutiset

Virnexille toimitusjohtajaksi Janne Ohtonen

Virnex Group Oy on nimittänyt filosofian tohtori Janne Ohtosen toimitusjohtajaksi 18.08.2021 alkaen. Ohtonen on toiminut aiemmin Virnex Groupissa asiakaskokemusjohtajana sekä johtanut Virnexin finanssialan avainasiakkaan 15 miljoonan euron IT-hanketta. Virnex Group on...

Yhteydenotto
Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntipäällikkö

line

Ota yhteyttä