Virnex logo

Salpausselän kisojen uudet sata sävyä

Salpausselän kisat kokoaa vuosittain maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen. Vuoden 2023 Salpausselän kisat ovat tapahtuman 100-vuotisjuhlakilpailut. Kilpailuja operoiva Salppuri Oy valitsi meidät kisojen yhteistyökumppaniksi ja olemme osaamisellamme olleet mukana luomassa ikimuistoista tapahtumaa. Jatkamme myös vuoden 2024 kisojen markkinointikumppanina.

Toimiala

Liikuntapalvelut ja tapahtumat

Kohderyhmä

Suomalainen ja kansainvälinen kisayleisö, yritykset ja kumppanit

Tapahtumapaikka

Lahti

Virnexin palvelut

Markkinointia palveluna (MaaS), Analytiikkaa palveluna, Markkinointistrategia, Konversiostrategia, Virnex Tuki- ja ylläpito, Virnex Hosting

Projektin tavoite

Aloitimme yhteistyön Salppuri Oy:n kanssa keväällä 2022 työpajalla, jonka pohjalta luotiin Salpausselän kisojen 100-vuotis juhlavuoden kohderyhmät, ostajapersoonat ja ydinviestit. Työpajassa hyödynnettiin palvelumuotoilutiimimme toteuttaman ennakkokyselyn sekä kohderyhmätutkimuksen tuloksia.

Työpajan tuloksia hyödyntäen Salpausselän 100 v. juhlakisoille luotiin markkinointistrategia ja sosiaalista vastuuta painottava kattokonsepti: Meidän kaikkien Salppuri.

100-vuotiaan Salppurin uusi brändi-ilme

Graafisen suunnittelun tiimimme loi Salpausselän kisoille uuden päivitetyn visuaalisen ilmeen – Salppurin sata sävyä – sekä 100 v. juhlalogon ja sen visuaaliset sovellutukset. Samalla syntyi uuden yritysyhteisön, Salppuri100 Klubin tunnus, jota hyödynnetään ympärivuotisesti yrityksille kohdennetuissa kumppanuusmalleissa.

Salppurin logossa ja sen graafisessa ilmeessä sekä värimaailmassa on luontevasti useita eri värejä ja sävyjä. 100-vuotisjuhlalogon ja ilmeen värimaailma ja sävyt pohjautuvat vanhoihin MM-kisajulisteisiin.

Salpausselän kisat on tapahtuma, joka tuo meidät kaikki yhteen. Se on tapahtuma, jossa perheet ja ystävät viettävät aikaa yhdessä. Se on tapahtuma, jossa koetaan elämyksiä ja luodaan yhteisiä muistoja. Se on tapahtuma, jossa voi turvallisesti kokea niin voiton huuman kuin kirvelevän tappionkin.​

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja juhlakisoille luotuun konseptiin. Projektitiimin asiantuntijat ovat hienosti nivoutuneet osaksi meidän organisaatiota – ja koko juhlakisojen tarinaa.

Meille oli tärkeää löytää paikallinen kumppani ja emme olisi voineet valita paremmin. Tapahtuman rakentaminen on todella hektistä ja tarpeisiimme on kyetty vastaamaan nopeasti ja aina hyvällä fiiliksellä.

Jari Pohjonen, kaupallinen johtaja, Salppuri Oy

Kisaorganisaation markkinointiviestinnän kumppani

Toimimme Salppuri Oy:n ulkoistettuna markkinoinnin kumppanina tukien kisaorganisaation markkinointiviestinnän tekemistä tehden markkinoinnin suunnittelua ja ollen kumppani myös erilaisten toimenpiteiden toteuttamisessa.

Työpöydällämme ovat olleet muun muassa

  • markkinoinnin kattokonsepti ja suunnittelu
  • myynti- ja markkinointimateriaalien suunnittelu- ja taitto
  • digitaalinen markkinointi ja mainonta
  • videoprojektin suunnittelu ja käsikirjoitus
  • ulkomainonnan suunnittelu ja toteutus: tori-led, autot ja bussit, banderollit jne.
  • valokuvaus
  • muut tarvittavat toimenpiteet, mm. tapahtumien tukitoimet

Ota yhteyttä

Olemme markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilaisia. Työskentelemme tiimeissä ja valitsemme sinulle parhaiten sopivan osaamisen ja tekijät. Miten voimme auttaa sinua?

Marika Mesimäki

Marika Mesimäki

CMO ja liiketoimintajohtaja markkinointi

+358 41 454 1861