Virnex logo

AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen 

Tekoäly vie liiketoimintasi uudelle tasolle. Me Virnexillä toimimme oppaananne.

Miten valjastaa organisaatio tekoälyn mahdollistamaan transformaatioon? 

AI, tekoäly tai tuttavallisemmin tukiäly avaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnasta kertyvän datan tehokkaampaan hyödyntämiseen, prosessien tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Tekoäly voi auttaa yritystäsi erottumaan joukosta, luomaan uusia tapoja tuottaa arvoa sekä kasvattamaan liikevaihtoa ja tulosta. 

Tekoälyn vauhdittama transformaatio on edennyt ennennäkemättömän nopeasti, mutta silti useissa yrityksissä ja organisaatioissa vielä pohditaan, miten ottaa tekoälyn haltuun ja hyödyntää sen täysi potentiaalin? Miten varmistamme, että tekoäly tukee aidosti yrityksemme strategiaa, tavoitteita ja arvoja? Miten löydämme ne liiketoiminta-alueet, joissa tekoäly voi tuoda eniten lisäarvoa? Miten valitsemme oikeat teknologiat, kumppanit ja osaamiset tekoälyhankkeisiimme? 

Me autamme teitä kartoittamaan AI-valmiutenne ja luomaan yrityksenne tarpeita palvelevan AI-strategian. AI-valmiuksien kartoitus on palvelu, joka auttaa sinua tunnistamaan tekoälyn tuomat mahdollisuudet ja haasteet yrityksessäsi. AI-strategia on yrityksenne strategiaan, tavoitteisiin ja arvoihin perustuva suunnitelma, joka ohjaa teitä tekoälyn käyttöönotossa ja kehittämisessä. Yhdessä voimme viedä liiketoimintanne uudelle tasolle tekoälyn avulla.

Mitä AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen sisältävät? 

AI-valmiuksien kartoitus ja AI-strategian luominen ovat kahdeksan viikon mittainen palvelupaketti, jonka toteutamme yhdessä kanssasi. Palvelumme perustuu kehittämäämme toimintamalliin, jossa hyödynnämme palvelumuotoilun menetelmiä. Projekti on syväsukellus organisaationne strategiaan, liiketoiminnan tavoitteisiin ja toimintatapoihin sekä ympäröivään markkinaan. 

Projekti jakautuu neljään vaiheeseen: 

Ennakkokysely

Tutustumme yrityksenne strategiaan, liiketoiminnan tavoitteisiin ja teknologiseen nykytilaan.  

Työpaja 1

Järjestämme työpajan, jossa syvennämme ymmärrystämme ennakkokyselyn tiedoista ja ideoimme yhdessä tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksia yrityksessänne.  

Työpaja 2

Järjestämme toisen etätyöpajan, jossa kiteytämme aiempien vaiheiden löydösten perusteella konkreettiset toimenpide-ehdotukset ja AI-strategian tekoälyn näkökulmasta. 

Loppuraportti ja tiekartta

Laadimme loppuraportin prosessin havainnoista ja suosituksista. Esitämme toimenpide-ehdotukset ja tiekartan tekoälyn käyttöönoton ja kehittämisen tueksi. 

Miksi valita meidät? 

Virnex on kokenut ja luotettava kumppani digitaalisten prosessien, teknologisten työkalujen ja tekoälyn hyödyntämisessä. Meillä on laaja-alainen asiantuntijatiimi, joka yhdistää liiketoimintaosaamisen, teknologiaosaamisen ja palvelumuotoiluosaamisen. Meillä on myös vahva tietoturvan asiantuntemus ja olemme sitoutuneet tekoälyn vastuulliseen ja eettiseen käyttöön. 

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen

Oletko kiinnostunut AI-valmiuksien kartoituksesta ja AI-strategian luomisesta? Ota yhteyttä meihin ja varaa tapamminen, jossa kerromme lisää palvelustamme ja kuulemme sinun tarpeistasi ja tavoitteistasi. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse.