Virnex logo

Asiantuntija-apu varmistaa IT-hankkeen onnistumisen

IT-hankejohtaminen

VIRNEX IT- hankkeiden konsultointi tarjoaa asiantuntija-apua, tukea ja neuvoja organisaatioille digitaalisen transformaation ja IT-projektien tehokkaaseen hallintaan. Autamme organisaatioita luomaan parhaat mahdolliset puitteet sekä tiimirakenteen erilaisille projekteille ja ohjelmille.

IT-hankkeiden konsultointipalveluihimme kuuluvat mm. 

  • IT- ja digitaalistrategian kehittäminen
  • IT-projektien hallinta
  • IT-infrastruktuurin hallintakonsultointi
  • Yritysarkkitehtuurin konsultointi
  • Ohjelmistokehityksen koordinointi
  • Kyberturvallisuuskonsultointi
  • IT-prosessien ja suorituskyvyn konsultointi
  • DevOps-tiimin perustaminen ja hallinta
  • Tiimin vetäjien ja product ownereiden konsultointi 
Mies osoittaa fläppitaulua

Kokenut tiimi käyttöösi 

Onnistunut IT-projekti vaatii laadukasta johtamista ja oikeat työkalut. Siksi Virnex on oikea kumppani jokaiselle organisaatiolle, joka haluaa hallita IT-projektejaan ja digitaalista muutosta tehokkaammin sekä varmistaa, että liiketoiminnan tavoitteet täyttyvät. 

Olemme toteuttaneet onnistuneesti useita kymmeniä IT-projektien käyttöönottoja. Konsulttimme ovat erikoistuneet vastaamaan monimutkaisista ja laaja-alaisista projekti- sekä ohjelmahallintatarpeista eri liiketoiminta-alueilla.  

Asiantuntijat kaikkiin rooleihin 

Avainhenkilömme ovat olleet auttamassa niin hankkeiden perustamisessa, ohjausryhmätyöskentelyssä ja hyötyarvioinneissa. Kaikki johtamamme projektit ovat olleet monikansallisia, mikä on tuonut meille myös kokemusta siitä, miten hallitaan erilaisia toimintatapoja projekteissa, joissa on erilaisia kulttuuritaustoja ja työskentelymalleja. Tällöin on tärkeää osata valita projektinhallintamalli, joka yhdistää eri tavat ja varmistaa onnistuneen toimituksen sekä käyttöönoton.  

Meillä on kokemusta myös monista eri rooleista, kuten hankejohtajan, projektijohtajan, projektipäällikön, Product ownerin, Solution analystin, Scrum masterin kuin Team leadin rooleissa toimimisesta. Yksittäisten roolien lisäksi voimme luoda isolle hankekokonaisuudelle myös esimerkiksi PMO funktion, jossa miehitämme kaikki avainroolit. 

Oikea malli oikealle projektille 

Olemme auttaneet asiakkaitamme erilaisissa projektinhallintamalleissa, kuten Scaled Agile Framework (SAFe), Agile, Waterfall, Scrum, Kanban, Lean, PRINCE2, PMI/PMBOK ja Six Sigma toteuttamisessa. Ymmärrämme kunkin toimintatavan vahvuudet ja heikkoudet ja voimme auttaa organisaatioita valitsemaan sopivimman tai yhdistämään eri malleja parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

Ota yhteyttä meihin, kun haluat varmistaa vaativimmankin IT-projektin sujuvuuden ja tehokkuuden. Me autamme organisaatioita tekemään oikeita päätöksiä ja huolehtimaan, että projektissa toteutuvat myös sen liiketoiminnalliset tavoitteet.

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Kuva Johan Ekholm

Johan Ekholm

Liiketoimintajohtaja hanke- ja tiedollajohtaminen

040 528 9909

Kiinnostuitko?

Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa teitä kohti tehokkaampaa, kannattavampaa, kiinnostavampaa ja datalähtöisempää liiketoimintaa.

Ota yhteyttä