Efecte IT-palveluhallinta 

Tehosta IT-palveluitasi Efecte ITSM teknologialla ja Virnex ratkaisuilla

arrow

Tehosta toimintaasi kanssamme

Palveluiden digitalisointia suomalaisella osaamisella 

Efecte IT-palvelujen hallinta tekee työstä saumatonta erilaisten IT-käytäntöjen välillä ja parantaa tuottavuutta tehokkaalla teknologisella ratkaisulla. Virnexin kumppani Efecte on kotimainen IT-palvelunhallinnan (ITSM) vaihtoehto.  Voit pitää tietosi Euroopassa ja hallinnoida tietotekniikkaasi paikallisten säännösten mukaisesti valitsemalla ISO 27001 -sertifioidun Efecte-pilvipalvelun. Saat myös Virnexiltä asiantuntija- ja toteutuspalveluiden lisäksi Efecte lisenssit.

Osaaminen

Miksi hallitsisit IT-palveluitasi useilla eri ratkaisuilla, jos tarvitset vain yhden hyvän?

Efecte on helppokäyttöinen, pilvipohjainen työkalu kaikkien IT-palvelukäytäntöjen digitalisointiin. Sen avulla yhdistetään palvelut, ihmiset ja teknologiat kokonaisuudeksi, jota hallinnoidaan monipuolisella palvelualustalla. Efecte antaa kattavan kokonaiskuvan kaikista IT-toiminnoistasi yhdessä paikassa. Lisäksi Efecte on kotimainen ratkaisu, joka toimii myös kansainvälisissä ympäristöissä.

line
Moderni Efecte

Mikä tekee Efecte ITSM:stä erilaisen?

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Efecte ITSM on käyttäjä- ja mobiiliystävälliseksi kehitetty itsepalveluportaali. Nykyaikainen käyttöliittymä mukautuu automaattisesti mihin tahansa selainkokoon ja päätelaitteeseen eikä vaadi erillisiä latauksia. Näin käyttäjäsi säästävät aikaansa tuottavampaan tekemiseen.

Informatiiviset raportointityökalut

Efecten raportointityökalut ovat niin kehittyneet, että kuka tahansa käyttäjä voi helposti luoda ja räätälöidä online-raportteja ja mittaristoja omiin ja muiden tarpeisiin. Näin oikea tieto on käytettävissä päätöksentekohetkellä.

Automatisoi ilman koodausta

Työnkulun automatisointi on helppoa eikä siihen tarvita koodaustaitoja. Kuka tahansa ylläpitäjä voi raahata ja pudottaa valmiiksi konfiguroituja rakennuspalikoita ja ottaa ne nopeasti käyttöön.

Ota ratkaisu nopeasti käyttöösi

Tarvitsetko IT-palvelunhallintaa pikaisesti? Efecten ITSM-Baseline ratkaisun käyttöönotto onnistuu vain muutamassa päivässä! Siitä on sitten helppo jatkaa kohti vaativampia tarpeita. 

line
Tehosta tuotantoasi

Efecte palvelualusta mukautuu sinun tarpeisiisi

Efecte ITSM -palvelualusta tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, ilman vaikeita integraatioita, monimutkaisia konfiguraatioita tai puolivillaisia kompromisseja. Virnexin kokeneet asiantuntijat voivat mukauttaa järjestelmän sen mukaan mitä liiketoimintasi tarvitsee. Efecten mukautuvat ominaisuudet auttavat sinua onnistumaan.

Läpinäkyvyys yrityksesi toimintaan

Efecte Kanban Board lisää uuden tason läpinäkyvyyttä mihin tahansa prosessiin, tiimiin tai toimintaan. Sen avulla kuka tahansa käyttäjä voi luoda Kanban Board -näkymän palvelunhallintatyökalun tiedoilla.

 

  • Näkyvyyden lisääminen tuo tehoa tiimityöskentelyyn. Tiimityö tehostuu, kun jokainen tiimiläinen näkee visuaalisesti tilannekuvan, käynnissä olevat tehtävät ja ne, jotka on saatettava loppuun sekä hiljattain valmistuneet tehtävät.
  • Auttaa muuttamaan minkä tahansa prosessin tai tehtävän ketteräksi.
  • Itseorganisointi parantaa työntekijäkokemusta, joten salli tiimin jäsenten valita itse tehtävänsä sen sijaan, että he olisivat riippuvaisia esimiehistä, työnkuluista tai muista keinoista tehtävien antamisessa.
Graafinen näkymä prosesseistasi

Visual Workflow Automation tekee työnkulkujen luomisesta, seurannasta ja kehittämisestä helppoa mukana olevien solmujen ja vedä ja pudota -suunnittelun avulla. Tiimiäsi pommitetaan päivittäin pyynnöillä, kysymyksillä ja tapahtumilla. Auta helpottamaan joitakin aikaa vieviä tehtäviä, ellei peräti kokonaisia prosesseja.

  • Kun tiimisi jäsenet voivat keskittyä vaikeisiin, ainutkertaisiin tehtäviin, saat tiimisi täyden potentiaalin hyötykäyttöön.
  • Paranna loppukäyttäjien kokemuksia pitämällä heidät ajan tasalla lähettämällä automaattisia päivityksiä heidän pyynnöistään ja häiriötilanteistaan.
  • Hallinnoi tiimisi tehtäviä paremmin lisäämällä häiriötilanteisiin, kysymyksiin ja pyyntöihin edistynyttä suodatusta minkä tahansa ominaisuuden perusteella.

Lisäksi Efecten IAM (Identity and Access Management) toiminnallisuus automatisoi käyttöoikeuspyynnöt ja turvaa siten ympäristöäsi.

Visual Analyzer tarjoilee oivalluksia

Ongelmat muuttuvat nopeasti yhä monimutkaisemmiksi, kun palvelut, prosessit ja kohteet kytkeytyvät entistä enemmän toisiinsa. Efecte Visual Analyzer on työkalu, jolla saat erinomaisen näkemyksen näistä yhteyksistä. Näet välittömästi, mitkä palvelut, ihmiset tai kohteet ovat yhteydessä toisiinsa; laajenna asiaa tai sukella syvemmälle valitsemalla yksinkertaisesti, mitä muuta haluat nähdä.

Efecte Visual Analyzer diagnosoi nopeasti IT-palvelun katkoksen tai häiriön vaikutuksen:

  • Tarkastele kaikkia kohteita, palveluita ja henkilöitä, jotka on yhdistetty kohteeseen, jota asia koskee.
  • Yksinkertaista palveluntoimitusketjujen tarkasteluprosesseja mahdollisten ongelmien tai pullonkaulojen tunnistamiseksi ja niiden ratkaisemiseksi ennen kuin niistä tulee kriittisiä.
  • Luo ja tarkastele kehittyneitä organisaatiokaavioita, joista näkyvät henkilöt, palvelut ja kohteet osastojen sisällä, jotta resursointi olisi helpompaa.
Tekoälyn tukema virtuaalinen valmentaja

Tekoälyn tukema virtuaalinen valmentaja auttaa tukihenkilöitäsi toimimaan tehokkaammin ja ratkaisemaan rutiiniongelmat nopeammin.

Kukaan ei tunne prosessejasi ja organisaatiotasi paremmin kuin sinä itse, mutta ammattilaisemme auttavat sinua ymmärtämään organisaatiosi tarpeet. Suunnittelemme työnkulut, huolehdimme tietoturvallisuudesta ja hostingista, rakennamme raportoinnin ja luomme helppokäyttöisen loppukäyttäjäkokemuksen. Saat Virnexiltä myös Efecten lisenssit ja optimoimme lisenssikustannukset teille kustannusten säästämiseksi.

line
Ketä me olemme

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Fintraffic Lennonvarmistus sai lisää tehoja

Fintraffic Lennonvarmistus sai lisää tehoja

Virnexin Efecte -ratkaisu varmistaa ilmailun turvallisuutta ja tehostaa työntekoa Fintraffic ANS, aiemmin ANS Finland, vastaa aluelennonjohdon ja lentoasemien lennonjohtopalveluista sekä lennonvarmistusjärjestelmien teknisestä ylläpidosta ja kehittämisestä Suomessa....

Yhteydenotto
Tony Pekkala

Tony Pekkala

Kehitysjohtaja

+358 50 380 8800

line

Ota yhteyttä