Virnex

Kasvuhaluisten yritysten tehokkain teknologiakumppani

arrow

Tietoa meistä

Virnex auttaa kehittymään tehokkaammin

Uskomme, että jokainen yritys ansaitsee uniikin teknologiatoteutuksen kasvaakseen. Autamme asiakkaitamme löytämään, rakentamaan tai sovittamaan oikean teknologian oikeaan tilanteeseen – nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Virnexin lähes sadan hengen joukko asiantuntijoita auttaa kasvuhakuisia ja kehityshaluisia organisaatioita tehostamaan toimintaansa juuri heidän tarpeisiinsa sovitetulla teknologialla. Ymmärrämme, että asiakkaamme haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen tietotekniikan sijasta. 

Virnexin tekemistä ohjaa

Visio & Missio

Virnexin missio on mahdollistaa yrityksille ketterä muutos ja pysyminen muutosten aallon harjalla. Parhaiten tämä onnistuu vahvistamalla yritysten ymmärrystä ketteristä tavoista johtaa liiketoimintaa ja luomalla teknologian avulla ympäristö, joka mahdollistaa nopean innovoinnin.

Periaatteemme

– Ammattimaisuus
– Luotettavuus
– Toisiemme arvostaminen
– Asiakkaamme arvostaminen
– Läpinäkyvyys & itseohjautuvuus
– Tuottavuus
– Kasvuhakuisuus
– Jatkuva kehittyminen

Strategiamme

Virnex tiimi toteuttaa visionsa ja missionsa asiakasarvon, asiakaskokemuksen, henkilökunnan arvostamisen ja jatkuvan kehittymisen keinoin.

Haluamme kehittyä parhaaksi mahdolliseksi tiimiksi ja siksi etsimme jokaiselle sopivinta ja innostavinta tehtävää. Joukkueena ponnistelemme aina yhdessä samaan suuntaan asiakkaan ja henkilökunnan hyväksi.  

Liikevaihto M€

%

Kasvu

Palvelumme

Toiminnan kehittäminen

Autamme yritystäsi menestymään, olipa haasteesi yrityksen ERP-, ITSM-, CSM- tai CRM-järjestelmän valinta, toteutus tai muutosten onnistunut läpivienti organisaatiossa.

Lue lisää 🡢

Ohjelmistokehitys ja konsultointi

Virnex tarjoaa tarvitsemasi asiantuntijat, toimintatavat ja teknologiat onnistuneen digitalisaation varmistamiseksi kustannustehokkaasti.

Lue lisää 🡢

Asiakaskokemuksen kehittäminen

Virnex tarjoaa tarvitsemasi asiantuntijat, toimintatavat ja teknologiat asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi kustannustehokkaasti.

Lue lisää 🡢

Älykäs automaatio

Prosessiautomaation avulla voit säästää työntekijöiden aikaa ja saada merkittäviä kustannussäästöjä vähentämällä ihmisten työn osuutta prosesseissa.

Lue lisää 🡢

Palvelunhallinta - ITSM

IT-palvelunhallinta, ITSM, lisää tehokkuutta ja parantaa liiketoiminnan tuottavuutta monin tavoin. 

Lue lisää 🡢

Integraatiot

Laita tietojärjestelmäsi keskustelemaan ja saumattomasti keskenään.

Lue lisää 🡢

viba

Asiantuntijaa

Asiakasta

Asiakkaitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Yhteydenotto
Virnex

Virnex

010 232 7600
info@virnex.fi

line

Ota yhteyttä