Virnex Group Oy on nimittänyt filosofian tohtori Janne Ohtosen toimitusjohtajaksi 18.08.2021 alkaen.

Ohtonen on toiminut aiemmin Virnex Groupissa asiakaskokemusjohtajana sekä johtanut Virnexin finanssialan avainasiakkaan 15 miljoonan euron IT-hanketta. Virnex Group on viimeisen vuoden aikana kasvanut merkittävästi sekä yritysostojen kautta että orgaanisesti. Virnex on lähes 100 hengen yritys, jolla on juuret Lahdessa ja toimintaa myös pääkaupunkiseudulla. Virnex tunnustettiin juuri Menestyjät 2021 -sertifikaatilla. Virnex tulee hakemaan edelleenkin kasvua niin asiakkaalle tuotetussa lisäarvossa,  taloudellisessa menestyksessä kuin henkilöstölle tarjotuissa mahdollisuuksissakin. Virnexin aikaisempi toimitusjohtaja Johan Ekholm jatkaa yrityksen palveluksessa.

Vuosi sitten kun teimme Virnexin hallituksessa kunnianhimoisen kasvusuunnitelman, asetimme tavoitteeksi löytää vuoden 2021 aikana kansainvälistä kokemusta omaavan toimitusjohtajan, jonka osaaminen auttaa yhdistämään nopeasti kasvavaa yhtiötä.  Janne Ohtosen poikkeuksellinen työhistoria ja meriitit vakuuttivat meidät. Janne tuo kokemuksellaan yhtiöllemme selkeän kilpailuvaltin ja erottavan tekijän.  Yhdistämällä Englannin ja Suomen yritysmaailman parhaat puolet saamme luotua entistä dynaamisemman IT-palveluyhtiön, joka tunnetaan niin Suomen markkinoilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla”, toteaa Jarkko Multanen, Virnex Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Janne Ohtonen on työskennellyt vuosikymmenen ajan Lontoossa erilaisissa yrityskonsultoinnin ja johtamisen rooleissa. Hän on toiminut TUI Group Plc:n asiakasteknologiajohtajana, jossa vaikutti lähes 30 miljoonan matkailijan digitaaliseen kokemukseen ympäri Eurooppaa. Tämän lisäksi tohtori Ohtosella on johtamiskokemusta merkittävistä strategisista kehitysohjelmista useille yrityksille kuten British Airways lentoyhtiölle, Virgin Mobile teleoperaattorille ja Pfizer lääkevalmistajalle. Hän on myös julkaissut kuusi tietokirjaa, joista uusin ”Nollasta sataan kuudessa kuukaudessa” on ennakkotilattavissa kirjakaupoissa.

Maailmantilanteen muututtua sekä Covid pandemian että Brexitin vuoksi Englannissa, aloin miettimään Suomeen paluuta. Tom Gustafsson Virnexiltä otti minuun yhteyttä sopivaan aikaan ja  Virnexen kunnianhimoiset tavoitteet ja osaava henkilöstö vakuuttivat minut.  Kiitos hallituksen osoittaman luottamuksen  tehtäväni laajenee nyt  toimitusjohtajaksi, jossa on hyvä jatkaa Johanin jäljillä. Uskon voivani tarjota sekä Virnexin asiakkaille lisäarvoa  että henkilöstölle mahdollisuuksia kehittyä yhdessä kohti Suomen parasta konsultoinnin ja teknologia palveluidentarjoajaa”, kertoo Virnex Group Oy:n uusi toimitusjohtaja Janne Ohtonen.

Olen erittäin iloinen ja tulevaisuuteen luottavainen nyt kun Janne aloittaa uutena toimitusjohtajana.  Olemme etsineet Jannen kaltaista kokenutta visionääriä johtamaan yrityksen kasvustrategiaa.  Jannen osaamisella ja erittäin laajalla verkostolla kiihdytämme yrityksen kasvua sekä pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa”, toteaa Johan Ekholm. Hän jatkaa Virnex Oy:n toimitusjohtajana vastaten IT-johtamisen konsultointipalveluista.