Lahtelainen Virnex Group Oy on ostanut Verco Oy:n koko osakekannan perustajaosakkailta Juha Berghälliltä ja Janne Kärkkäiseltä sekä yhtiön henkilöstöltä. Verco on erikoistunut IT-palveluhallintaan, palvelumuotoiluun, integrointiin ja IT-konsultointiin. Yhtiön palveluksessa on 19 henkeä Helsingissä, ja sen liikevaihto vuona 2020 oli noin 2.5M€. Virnex Groupilla ja Vercolla on vahvat asiakas- ja osaamissynergiat. Voimien yhdistämisellä Virnex Group pystyy palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin ja auttamaan erityisesti yritysten liiketoiminnan digitalisoinnissa.

Verco Oy on vuonna 2010 perustettu palvelumuotoiluun keskittynyt sähköisten järjestelmien asiantuntija.

Yritys on menestyksekkäästi palvelut asiakkaitaan yli 500:ssa palveluhallinnan projektissa. Vercolla on noin 50 pitkäaikaista asiakasta, joille yritys tarjoaa mm. ServiceNow-, Efecte- ja ONEio – tuotteiden konsultointi- ja integrointipalveluita.

Yrityskauppa on jatkumoa Virnex Groupin kasvustrategialle. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin digitalisoinnin haasteissa. Vercon huippuosaaminen yhdistettynä alan parhaisiin ohjelmistotuotteisiin täydentää Virnexin palveluportfoliota optimaalisella tavalla. Virnex tavoittelee noin 10M€ liikevaihtoa kuluvalle vuodelle noin 100 IT-ammattilaisen voimin”, toteaa Jarkko Multanen, Virnex Groupin Hallituksen puheenjohtaja.

Olen erittäin tyytyväinen yrityskauppaan, koska Virnex tarjoaa juuri oikeanlaisen kasvualustan Vercon liiketoiminnalle ja henkilöstölle. Virnex tarjoaa Vercon asiakkaille parhaan mahdollisen tulevaisuuden panostamalla voimakkaaseen kasvuun ja huipputeknologioiden osaamiseen. Olen innoissani uudesta roolistani Virnex Groupin hallituksen jäsenenä. Virnex on poikkeuksellinen yritys, jossa on hienoa olla mukana rakentamassa uutta kasvutarinaa”, toteaa Vercon hallituksen puheenjohtaja Juha Berghäll.

Virnex tarjoaa hienon mahdollisuuden jatkaa Vercon pitkäjänteistä liiketoiminnan kehittämistä. Virnexin resurssit ja osaaminen vahvistavat Vercon kykyä palvella nykyisiä asiakkaita entistä paremmin ja laajemmin”, toteaa Hannu Mikkola, Vercon toimitusjohtaja. 

Olemme erittäin tyytyväisiä kaupasta ja haluankin toivottaa kaikki Vercon työntekijät sydämellisesti tervetulleiksi osaksi Virnexin hienoa tiimiä! Vercon upea tarina jatkuu entistä suuremmalla sykkeellä. Yritysten synergiat avaavat uusia mahdollisuuksia kymmeniin uusiin asiakkuuksiin Suomessa, mikä kiihdyttää yritysten orgaanista kasvua”, toteaa Johan Ekholm, Virnex Groupin toimitusjohtaja.

Yrityskaupan jälkeen Vercon toiminta jatkuu normaalisti osana Virnex Group-konsernia. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin.

LISÄTIETOJA:

Hallituksen puheenjohtaja Jarkko Multanen, Virnex Group Oy

+358 40 7643274, jarkko.multanen@virnex.fi

Toimitusjohtaja Hannu Mikkola, Verco Oy

+358 40 5453055, Hannu.mikkola@verco.fi

Virnex Group Oy on nopeasti kasvava ITC-alan palveluyritys, joka on perustettu vuonna 2019, jolloin Accanto Systems Oy:n Suomen liiketoiminnat siirtyivät yrityskaupassa Virnex Oy:lle. Yritys työllistää yli 80 ICT-alan konsulttia Lahdessa ja Helsingissä. Yritys tarjoaa IT-konsultointia, digitalisaatiohankkeiden johtamista, suunnittelua ja toteutusta. Virnex Groupin Pro Forma liikevaihto nousee yrityskaupan myötä vuonna 2021 noin 10M€:oon. Yrityksen pääomistajat ovat CEO Johan Ekholm, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Multanen ja CTO Tom Gustafsson.