Teknologiat

Ota kaikki irti uusimmista teknologioista kanssamme

arrow

Teknologian rooli

Kumppanisi teknologiaviidakossa

Uskomme, että jokainen yritys ansaitsee uniikin teknologiatoteutuksen kasvaakseen. Virnexin erikoisosaajina autamme asiakkaitamme löytämään, rakentamaan tai sovittamaan oikean teknologian oikeaan tilanteeseen – nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Virnexin lähes sadan hengen joukko erikoisosaajia auttaa kasvuhakuisia ja kehityshaluisia organisaatioita tehostamaan toimintaansa juuri heidän tarpeisiin sovitetulla teknologialla. 

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen. Virnex vierelläsi voit vapauttaa aikaasi tuottavaan tekemiseen. Pysymme jatkuvasti ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä puolestasi.

Asiakkaitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Esimerkkejä teknologiaratkaisuistamme

Efecte IT-palveluhallinta

Miksi hallitsisit IT-palveluitasi useilla eri ratkaisuilla, jos tarvitset vain yhden hyvän?

Efecte on helppokäyttöinen, pilvipohjainen työkalu kaikkien IT-palvelukäytäntöjen digitalisointiin. Sen avulla yhdistetään palvelut, ihmiset ja teknologiat kokonaisuudeksi, jota hallinnoidaan monipuolisella palvelualustalla.

line

Lumo Intranet

Lumo Intranet on yrityksen sisäisen viestinnän tarpeet täyttävä ratkaisu, rautaisten osaajiemme toteuttamana.

Ratkaisu pitää sisällään tarvittavan määrän työpajoja, Lumo Intranet asennuksen, tietorakenteet, sekä koulutuksen ratkaisun hyödyntämiseen. Näin pääsette keskittymään olennaiseen eli sisäisen viestintänne sisältöön.

line

ONEiO integraatioalusta

Automatisoimme tiedonsiirron kaikkiin organisaatiosi käytössä oleviin järjestelmiin teknologiakumppanimme ONEiO:n integraatiopalvelualustalla.

ONEiO on oikea työkalu integraatioihin tilanteissa, joissa tiedon synkronoitumista eri järjestelmiin ei voi odottaa. Nopeimmat integraatiot voidaan toteuttaa jopa päivässä ja haastavammat muutamassa viikossa tällä iPaaS (integration Platform as a Service) ratkaisulla.

line

ServiceNow palvelualusta

Jokaisen hyvän työntekijä- ja asiakaskokemuksen takana on sujuvasti toimiva työnkulku eli prosessi.

Me tehostamme organisaatiosi digitaalista IT-palveluiden hallintaa luomalla tehokkaita digitaalisia työnkulkuja ServiceNow -palvelualusta teknologiaa hyödyntäen. 

Wisdomic on Vuoden Service Desk

Wisdomic on Vuoden Service Desk

Me Wisdomicilla lähdimme Vuoden Service Desk -kisaan keväällä 2021 tavoitteenamme saada ulkopuolista näkemystä omasta tekemisestämme ja tietysti kehitysideoita.Sari Maunula, Asiakaspalvelupäällikkö, Wisdomic Virnex pääsi auttamaan Wisdomicia ServiceNow toteutuksessa...

Tehokkuus kasvuun matalan kynnyksen automaatiolla

Tehokkuus kasvuun matalan kynnyksen automaatiolla

Lukuisissa organisaatioissa tehdään vielä paljon työtä, jonka automatisoiminen lupaisi nousukiitoa sekä liikevaihdolle, asiakaskokemukselle että työhyvinvoinnille. Keskeinen kasvun ja työntekijöiden viihtyvyyden koetinkivi on data, jonka säilyttämisen ja käyttämisen...

Yhteydenotto
Virnex

Virnex

010 232 7600
info@virnex.fi

line

Ota meihin yhteyttä!

Mietitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu.