Virnex logo
Kuvan kahdesta ihmisestä ja läppäristä

Digitalisoinnin välineet

Liiketoiminta-alustat

Liiketoiminta-alustojen avulla yritykset voivat yhdistää erilliset tietojärjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi. Samalla alustalla voidaan ohjata ja hallita esimerkiksi IT-palveluita, asiakaspalvelua, henkilöstöhallintoa, projektihallintaa ja riskienhallintaa. Järjestelmien keskittäminen yhteiselle alustalle tehostaa tietojen hallintaa ja kokonaiskuvan muodostamista, mikä auttaa tekemään oikeita päätöksiä liiketoiminnan kehittämiseksi.

Kuvan etualalla kasvi. Taustalla tietokone.

Integraatioalustat

Integraatioalusta on tietojärjestelmien ja sovellusten integroimiseen tarkoitettu teknologinen ratkaisu, joka mahdollistaa eri järjestelmien ja sovellusten välisen tiedonkulun sekä toimintojen koordinoinnin.  Integraatioalustat voivat olla joko pilvessä sijaitsevia tai ne voidaan rakentaa yrityksen oman infrastruktuurin päälle.

Tiedonhallintaratkaisut

Tiedonhallintaratkaisu mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan datan hallinnan sekä analysoinnin. Se on niin sanottu data-alusta, joka koostuu usein saumattomasti yhteen integroiduista tietojärjestelmistä ja -komponenteista. Data-alusta mahdollistaa datan keräämisen, tallentamisen, hallinnan, jalostamisen ja analysoinnin yhdessä paikassa, jolloin datan hyödyntäminen ja jakaminen on helpompaa. 

Tutustu asiakasreferensseihin

Kiinnostuitko?

Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa teitä kohti tehokkaampaa, kannattavampaa, kiinnostavampaa ja datalähtöisempää liiketoimintaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Meidän asiantuntijamme toimivat oppaina uudessa digitaalisessa maailmassa ja tekevät siitä ymmärrettävän​Tarvitsit sitten yksittäistä konsulttia osaksi yrityksesi tiimiä tai kokonaisnäkemystä tiedolla johtamisesta, ota meihin yhteyttä!

Kuva Hannu Mikkolasta

Hannu Mikkola

Liiketoimintajohtaja digitalisoinnin välineet

+358 40 545 3055