ONEiO integraatioalusta

Automaatiota, ohjelmistorobotiikkaa ja tekoälyä hyödyntävä edistyksellinen integraatioalusta pilvipalveluna

arrow

Tehosta toimintaasi kanssamme

Kumppanisi integraatioiden automatisointiin 

Palveluiden laatua voidaan parantaa merkittävästi valitsemalla oikeat työkalut ja osaava kumppani. Me autamme järjestelmävalinnoissa ja palveluoptimoinnissa sovittamalla työkalut juuri teidän toimintatapaanne tukeviksi. Lopputuloksena työntekijöidenne ja asiakkaidenne tyytyväisyys paranee ja palveluiden tuottaminen on sekä tehokasta että palkitsevaa.

Automatisoimme tiedonsiirron kaikkiin organisaatiosi käytössä oleviin järjestelmiin teknologiakumppanimme ONEiO:n integraatiopalvelualustalla. ONEiO on oikea työkalu integraatioihin tilanteissa, joissa tiedon synkronoitumista eri järjestelmiin ei voi odottaa. Nopeimmat integraatiot voidaan toteuttaa jopa päivässä ja haastavammat muutamassa viikossa tällä iPaaS (integration Platform as a Service) ratkaisulla!

ONEiO esittely 

Mikä ONEiO on?

 • IT-palveluihin ja niiden hallintaan suunniteltu toimialakohtainen iPaaS-palvelusovellusalusta pilvessä
 • Koko yrityksen kattava integraatioiden hallintatyökalu
 • Yhteistyön mahdollistaja erityypillisille monipistetyönkuluille esimerkiksi ITSM, SIAM, ja DevOps käyttötapauksissa
 • Pilvipohjainen, vuositilaukseen perustuva ratkaisu, joka joustaa tarpeidesi mukaan
 • Joustava alusta integraatioiden kehittämiseen ja konfigurointiin ilman tarvetta koodaukselle

 

line
Millainen on ONEiO integraatioprojekti?

Nopeasti tuloksiin

Oletko joskus toteuttanut laajan integraation ja päättänyt, että ei ikinä enää? ONEiO palauttaa uskosi integraatiohankkeisiin!

Vanhan koulukunnan tapaan toteutettu integraatiohanke on työläs ja sisältää useita monimutkaisia työvaiheita:

 • Integraatiokonsultointi ja -projektityö
 • Integraatiosovellusten hallinta ja jatkokehitys
 • Infrastruktuurin hallinta ja ylläpito
 • Hallinto ja tukipalvelut

Virnexin toteuttamassa ONEiO -integraatioprojektissa puolestaan:

 • keskipisteenä on integraatioiden toteutus mahdollisimman luotettavasti ja yksinkertaisesti
 • kokonaistoteutusaika lasketaan kuukausissa, ei vuosissa
 • kustannus ei nouse hankkeen monimutkaistuessa vaan perustuu selkeään kiinteään hinnoitteluun

Virnexin palveluiden ja ONEiO integraatioalustan avulla pääset tehokkaammin parempaan lopputulokseen!

graafi-integraatioprosessin-vaiheet-ennen-ja-nyt-ONEiO-teknologialla
line
Mitä ONEiO tuo pöytään?

ONEiO etuja

ONEiO-teknologia hyödyntää edistynyttä automaatiota, tekoälyä ja ohjelmistorobotiikkaa. Virnex tarjoaa kaikki tarvitsemasi toteutuspalvelut sekä lisenssit tähän kumppaniteknologiaan.

Täydellinen liitettävyys

Yrityksissä lukuisat toiminnot käyttävät eri työkaluja. Sen lisäksi työntekijöillä on myös omia suosikkityökalujaan. ONEiO teknologia suo tiimeille vapauden valita työkaluja ja sovelluksia, joita he haluavat käyttää.  ONEiO alusta huolehtii siitä, että kaikilla työntekijöillä ja tiimeillä on tarvitsemansa tieto saatavilla reaaliaikaisesti integraatioiden kautta. 

 

Parantaa asiakas- ja työntekijäkokemusta

Kun asiakaspalvelu päivittää asiakastiedon, niin uusi päivitetty tieto on välittömästi kaikkien käytössä eri työkaluissa. Automaattisesti, ilman henkilöstön pyyntöä tai puuttumista asiaan. Puhumattakaan käsin tietojen kopioinnista! Onnistunut asiakaskokemus sitouttaa asiakkaitasi ja hyvä työntekijäkokemus sitouttaa henkilökuntasi.

Reaaliaikaisuus

Palvelupyynnöt edellyttävät usein toimenpiteitä eri osastoilta. Kun palvelupyyntö kirjataan tiketöintijärjestelmään, tieto välittyy reaaliaikaisesti muihin organisaation käyttämiin järjestelmiin ja saavuttaa oikeat henkilöt.

Tuotetiedon hallittavuus

Tuote- ja palvelutieto on usein hajallaan eri järjestelmissä ja prosesseissa. Reaaliaikainen tiedonsiirto luo todelliset mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiselle ja tuottavuudelle.  Tuotteet saa nopeammin markkinoille ja esimerkiksi verkkokaupassa on esillä todellinen varastotilanne saatavilla olevista tuotteista.

Automaattiset integraatiot

Virnexin ONEiO-alustan päälle toteuttamat integraatiot eivät tarvitse koodausta eivätkä integroinnin ylläpitoa. Saat integraatioiden täyden voiman käyttöösi iPaaS-palveluna.

Korkea saavutettavuus

ONEiO on toimintavarma ja vikasietoinen järjestelmä. Se on rakennettu asynkronisena, vaiheittaisena tapahtumapohjaisena arkkitehtuurina (SEDA), jossa komponentit kommunikoivat toisilleen lähettämällä viestejä ja vastaamalla tapahtumiin. Viestintää tuetaan edelleen jatkuvalla jonotuksella, mikä tekee järjestelmästä vikasietoisen. Viestin vastaanottajan ei tarvitse edes olla käynnissä, jotta lähettäjä voi lähettää viestin.

24/7-valvonnan ansiosta ongelmat havaitaan heti, kun niitä ilmenee, ja ONEiO Operations Team -tiimi saa hälytyksen. Yksittäisen tietokantapalvelimen kaatuminen ei aiheuta koko järjestelmän kaatumista, sillä tietokanta on varmuuskopio toiseen, erilliseen datakeskukseen.

ONEiO ylläpitää palvelua reaaliaikaisesti eli ilman asiakkaalle näkyviä käyttökatkoksia.

Tietoturvallisuus

Kaikki ONEiO-komponenttien välinen viestintä on aina salattua. ONEiO salaa vastaanottamansa viestit ja tallentaa ne tietokantaansa salatussa muodossa. Kaikki ONEiO:n välittämät tiedot tallennetaan turvallisesti sertifioiduissa tietokeskuksissa, joissa on tiukka pääsynvalvonta. ONEiO:n seuraavan sukupolven iPaaS:ää isännöidään EU:n alueella datakeskuksessa, joka on läpäissyt useita turvallisuussertifiointeja, kuten SAS70 Type II, ISO 27001 ja PCI DSS Level 1.

line
ONEiO monipuolisuus

Käyttökohteita

On tavanomaista, että yrityksissä on vuosien saatossa tullut käyttöön useita järjestelmiä. Sovitamme ne teille yhteen ONEiO:n alustalla saumattomaksi kokonaisuudeksi. Ratkaisumme auttaa teitä siellä, missä tarvitaan dataa ja tietoa eri paikoista asioiden aikaansaamiseksi. Alla on muutamia esimerkkejä käyttökohteista ja niitä on toki vielä paljon enemmän!

Toiminnanohjausjärjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmät ovat oikeita ”datasyöppöjä”. Niiden jouhevaan toimintaan tarvitaan monipuolisia integraatioita organisaatiossa käytössä oleviin järjestelmiin. Mitä paremmin saat dataa yhdisteltyä, sitä paremmin toimintaa voidaan ohjata. Virnex voi toteuttaa tämän teille ONEiO -ratkaisulla huomattavasti nopeammin ja luotettavammin kuin perinteisillä integraatioratkaisuilla. 

Yrityspalvelunhallinta

Virnexin toteuttaman ONEiO ratkaisun avulla, yrityksen Enterprise Service Management (ESM) -ammattilaiset voivat määrittää ja hallita monipisteintegraatioita ja palveluprosesseja. Näin saat käyttöösi palveluissa tarvittavan datan luotettavasti ja nopeasti ja siten työntekijäsi viettävät vähemmän aikaa turhissa datansiirtotehtävissä. 

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupoissa tarvitaan monipuolisia tietoja sekä asiakkaan että yrityksen näkökulmasta. Tuomalla oikean datan oikeaan paikkaan voit varmistaa sekä optimaalisen asiakaskokemuksen että luotettavan kaupankäynnin ja toimituksen. Virnexin toteuttamalla ONEiO -ratkaisulla verkkokauppasi keskustelee kaikkien muiden järjestelmien kanssa kuin parhaat ystävät. 

line
Ketä me olemme

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Yhteydenotto
Saku Lehti

Saku Lehti

Palveluarkkitehti

puh. 010 232 7600

line

Ota yhteyttä