Oilon on kansainvälinen konserni, joka tunnetaan huippulaadukkaista teollisuus-, ja kotitalouspolttimista, maalämpöpumpuista ja esimerkiksi aurinkokeräimistä. Oilonilla on laaja jälleenmyyntiverkosto, joka asentaa ja huoltaa yhtiön tuotteita päivittäin.

Jotta huolto toimisi parhaalla mahdollisella tavalla ja takuuasiat saadaan hoidettua ilman ylimääräisiä selvittelyjä, tarvitaan jotain, johon tapahtumat voidaan tallentaa. Yhtiöllä oli käytössään asennus- ja huoltotietojärjestelmä, joka kaipasi kuitenkin insinöörin höyhenen kevyttä huolenpitoa. Tässä vaiheessa kuvioon astui tehotiimimme, joka rakensi Oilonille uuden mobiiliystävällisen tietojärjestelmän, jota käyttävät jälleenmyyntiverkosto ja Oilonin huolto- ja asiakaspalvelu.

Uudessa järjestelmässä asennus- ja huoltotiedot pysyvät ojennuksessa. Asentajat ja Oilonin laitteiden ostajat hyötyvät ratkaisusta, sillä asentaja voi esimerkiksi huoltoa aloittaessaan tarkistaa tabletilla edellisen huollon tiedot. Takuuasioiden selvittely on helpompaa, koska järjestelmästä nähdään suoraan, onko laitteen huoltotoimenpiteet tehty asianmukaisesti. Järjestelmä varmistaa sen, että laitteiden huolto toimii asianmukaisesti ja laadukkaasti.