Ohjelmisto­­­kehitys ja konsultoin­ti

Luotettavaa ohjelmistokehitystä toimintojen ja palvelujen digitalisointiin.

arrow

Tehosta toimintaasi kanssamme

Kumppanisi liiketoiminto­jen digitalisointiin 

Olipa sinulla tarve parantaa toimintasi suorituskykyä tai palava halu kehittää toimintaanne pysyäksenne kilpailijoiden edellä, hyvin suunniteltu ja oikeaan tarpeeseen kohdistettu toimiva tietotekninen ratkaisu tuottaa kestävää tulosta.

Virnex tarjoaa tarvitsemasi asiantuntijat, toimintatavat ja teknologiat onnistuneen digitalisaation varmistamiseksi kustannustehokkaasti.  Me sovitamme yhteen organisaatiosi toiminnan, asiakkaittesi tarpeet sekä teknologian konkreettisten tulosten saavuttamiseksi.

Tiedämme että hyvän kehityskumppanin löytäminen voi olla haastavaa.  Myös asiakkaan liiketoiminnan haasteiden ja tavoitteiden ymmärtäminen voi olla haastavaa, mutta meillä siitä on paljon näyttöjä. Kokemuksemme sekä jatkuvan osaamisen uudistumisen avulla takaamme laadukkaan ohjelmistokehitysosaamisen ja saavutamme yhdessä parhaan lopputuloksen.

Tehosta myyntiäsi

Myynnin ja markkinoinnin tehostaminen 

Uusien parempaa asiakaskokemusta luovien palveluiden avulla sitoutat asiakkaitten lisäksi myös henkilökuntasi. Ratkaisumme myynnin ja markkinoinnnin tehostamiseen:

Liiketoimintaratkaisut

Verkko on täynnä massaratkaisuja. Erottautuminen tuo kilpailuetua ja siksi tarjoamme verkkoviestinnän palvelut, verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut sekä ratkaisut tuotetiedon hallintaan asiakaskohtaisina ratkaisuina. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset. Kun tarvitset luotettavan kumppanin ja haluat menestyä, ota yhteyttä.

Kartoitus | Suunnittelu | Kehitys | Teknologia
Verkkoviestintä ja markkinointi

Hyvä verkkoviestintä on selkeää, helposti omaksuttavaa, johdonmukaista ja säännöllistä. Meidän palvelumme avulla saat vaivattomasti viestittyä toiminnastasi, ylläpidettyä haluttua mielikuvaa ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme ilmeen, visuaalisuuden sekä sisällöt verkkopalveluihin ja sosiaaliseen mediaan, optimoimme verkkopalvelusi sekä autamme kävijäseurannan raportoinnissa.

UI/UX suunnittelu| Graafinen suunnittelu | Digimarkkinointi | Saavutettavuus 
Verkkosivustot

Verkkosivut ovat eräs tärkeimmistä asiakaspalvelun kanavista. Tehdään yhdessä yrityksellesi luotettava ja uskottava tulevaisuuden digitaalinen palvelu, jonka avulla tarjoat asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Tarjoamme monipuoliset verkkosivuratkaisut, jotka ovat visuaalisesti näyttävät sekä samalla selkeät ja ohjaavat. Kaikkien toteutustemme ohjenuorana on, että toteutettavat sivut ovat mobiili- ja hakukoneoptimoituja, jotta ne saavuttavat niille asetetut tavoitteet digitaalisessa toimintaympäristössä.

WordPress | Liferay | Drupal 
Verkkokauppa (B2B ja B2C)

Verkkokauppa tarjoaa yritykselle mahdollisuuden kohdata ostaja oikealla hetkellä, sillä kuluttajat ja yritykset tekevät yhä enemmän ostopäätöksiä verkossa. Me autamme toteuttamaan verkkokaupparatkaisun, jossa asiakaskokemus on pääasiassa, sillä uskomme hyvän asiakaskokemuksen tuovan enemmän myyntiä. Verkkokauppa on aina yrityksesi näköinen ja mobiiliystävällinen. Mahdolliset integraatiot ja tarvittavat räätälöinnit onnistuvat myös.

WooCommerce | Drupal | Liferay 
Tuotetiedonhallinta

Tuote- ja palvelutieto on usein hajallaan eri järjestelmissä ja prosesseissa. Tuotteiden tai palveluiden markkinointia ja myymistä varten on hyvä, jos tuotetieto on hallitusti yhdessä paikassa. Ratkaisumme avulla tuote- tai palvelutiedon voi julkaista eri myynti-­ ja markkinointikanaviin ja vieläpä eri kieliversioina. Keskitetty ja yhtenäinen tuotetieto luo todelliset mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiselle ja tuottavuudelle: se mahdollistaa esimerkiksi uusien tuotteiden nopeamman markkinoille viennin ja sähköisen myyntikanavien avaamisen asiakkaille tai jälleen myyjille.

eMedia Enterprise 
Suomi-viestilomakkeet

Tee lomake palvelussamme ja julkaise verkkosivuillanne. Lomakkeen täyttäjä lähettää lomakkeen tiedot Suomi.fi -viestipalveluunsa ja samalla organisaationne sähköpostiin. Tiedät varmasti, kuka lomakkeen on täyttänyt, sillä palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen. Samalla täytät KaPA-lain velvollisuuden sähköisen viestinnän osalta.  Tutustu palveluun!

line
Tehosta tuotantoa

Tuotannon tehostamisella toiminta uudelle tasolle

Tuotannon tehostamiseen digitaalisten palveluiden avulla on kaksi tietä,  poista mahdolliset ongelmat nykyisestä tai hanki uusi tietojärjestelmä. Me olemme kumppanisi kumman tien valitsetkaan. Ratkaisumme tuotannon tehostamiseen:

Liiketoimintaratkaisut

Valmisratkaisut vastaavat harvoin täysin tarpeeseen. Yrityksellesi räätälöity ERP varmistaa, että et maksa turhasta. Annamme tyytyväisyystakuun: Kerro tavoitteesi ja teemme selvityksen projektistasi. Et sitoudu mihinkään ja voit päättää, jatkatko kanssamme.

Toiminnanohjausjärjestelmät

Tiedätkö, miten yrityksesi hyötyisi modernista ERP-ratkaisusta?  Me uskomme, että perehtymällä asiakkaan tilanteeseen ja keskittymällä siihen saavutetaan parhaat tulokset. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme yhdessä tehostaa yrityksesi liiketoimintaa.

Epicor | Codejig
Verkkokauppa (B2B ja B2C)

Verkkokauppa tarjoaa yritykselle mahdollisuuden palvella ostajaa oikealla hetkellä. Me autamme toteuttamaan verkkokaupparatkaisun, jossa asiakaskokemus on pääasiassa, mutta integraatioiden ja automaation kautta tehostat myös omaa toimintaasi poistaen manuaalista työtä.

Custom webshop | WooCommerce 
Palvelunhallintajärjestelmät

Tiesitkö, että palveluiden laatua voidaan parantaa helposti valitsemalla oikeat työkalut ja osaava kumppani? Me autamme järjestelmävalinnoissa ja palveluoptimoinnissa sovittamalla työkalut juuri teidän toimintatapaanne tukeviksi. Lopputuloksena työntekijöiden ja asiakkaiden tyytyväisyys paranee ja palveluiden tuottaminen on sekä tehokasta että palkitsevaa.

ServiceNow | Efecte | ONEiO
line
Tehosta työpäivääsi

Modernisoimalla tehostat toimintatapojasi

Asiantuntijamme sekä ratkaisumme tuovat Modernin työpäivän työkalut käyttöön organisaatioonne tänään kun ne vielä ovat moderneja. Luotamme markkinoiden käytettyimpiin alustoihin, kuten Microsoft 365 palveluihin. Ratkaisumme työpäiväsi tehostamiseen:

Liiketoimintaratkaisut

Asiakkaanamme teille avautuu mahdollisuus M365 -palveluiden  kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.  Kauttamme saat laadukkaat digitaalisen työympäristön ratkaisut sekä innostuneen ja asiantuntevan tukipalvelun.  Toteutamme M365 palvelun yhteyteen myös Asiakaskohtaisia sovelluksia, mikäli toimintasitarvitsemat työkalut eivät löydy valmisohjelmistoista.

M365 | Office 365 | SharePoint Online | Teams | Azure | Microsoft
Sisäinen viestintä, Intranet

Intranet – viestintä ja ohjeet, sujuva tiedonkulku on menestyvän organisaation kulmakivi. Laita uutisointi, yhteinen ohjeistus ja dokumentit kuntoon ennätysnopeasti. Tarjoamme intranetin,  joka kestää aikaa.

Haluatko aidosti nopean toimituksen intranetin laadusta tinkimättä? Tarjoamme Lumo-intranetin toimituksen jopa alle vuorokaudessa tilauksesta viimeistellyn toimitusprosessin ja rautaisten asiantuntijoidemme avulla! Lumo-intranet soveltuu pienille ja keskisuurille organisaatioille, jotka etsivät vaihtoehtoa monimutkaiselle ja kallille intra-projektille ja jotka  ovat jo siirtyneet käyttämään Office 365 -pohjaisia palveluita.

SharePoint Online | Teams | Yammer | Viva |

Projektityöskentely, Extranet

Modernit työryhmätyökalut M365 palvelussa oikein käytettyinä tehostaa varmasti työryhmiesi projektityötä. Tarvittaessa voit kutsua myös organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä mukaan työryhmiin mahdollistaen entistä sujuvamman asiakasprojektityön.

SharePoint Online | Teams | Planner 
Ryhmätyö

Digitalisoi päivittäinen työsi Office 365 -työkaluilla, kuten Sharepointilla ja Teamsillä. Työtilaratkaisuidemme avulla hallitset dokumentit, tiimikeskustelun, tehtävienhallinnan ja kalenterit ajasta ja paikasta riippumatta tehokkaasti. Tyypillinen toimitustapamme on työpajapohjainen tiimityöskentelyn tehostamiseen tähtäävä ratkaisu, jossa hyödynnetään kombinaatiota Microsoft Teams ja Modern TeamSites. Toimituksen osana asiantuntijamme auttaa organisaationne joko käyttönottamaan Teams- ja TeamSites -ratkaisuita, tai kehittäämään olemassa olevia ratkaisuita.

 

Dokumentinhallinta

Tien kaaoksesta järjestykseen ei tarvitse olla pitkä. Toteutamme Microsoft SharePointin sekä Teamsin avulla helppokäyttöisiä dokumentinhallintaratkaisuja. Niiden avulla säästät satoja työtunteja vuodessa. Dokumentinhallinnan ratkaisumme pohjautuvat M365:een. Ratkaisussa selvitämme tarpeenne, teemme toimenpidesuunnitelman sekä toteutamme dokumentinhallintaan O365-pohjaisen ratkaisun. Ratkaisussa hyödynnetään mm. SharePoint Online-, Teams- ja Modern TeamSite -pohjaisia teknologioita.

SharePoint | Teams
Raportointi

Raportointi osaksi päivittäistä päätöksentekoa PowerBin raportointi ja analysointipalvelun avulla.

PowerBi-sertifioidut ammattilaisemme toteuttavat raportointitarpeisiinne nykyaikaiset, näyttävät PowerBi -raportit sekä raportointipalvelut. PowerBi -palvelun avulla dataa voidaan visualisoida tehokkaiden työkalujen avulla moderneiksi palveluiksi. Tietolähteinä voivat olla organisaation omat järjestelmät, tiedostot, intranetit tai pilvipalvelut.

PowerBi
line
Ketä me olemme

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Wisdomic on Vuoden Service Desk

Wisdomic on Vuoden Service Desk

Me Wisdomicilla lähdimme Vuoden Service Desk -kisaan keväällä 2021 tavoitteenamme saada ulkopuolista näkemystä omasta tekemisestämme ja tietysti kehitysideoita.Sari Maunula, Asiakaspalvelupäällikkö, Wisdomic Virnex pääsi auttamaan Wisdomicia ServiceNow toteutuksessa...

Tehokkuus kasvuun matalan kynnyksen automaatiolla

Tehokkuus kasvuun matalan kynnyksen automaatiolla

Lukuisissa organisaatioissa tehdään vielä paljon työtä, jonka automatisoiminen lupaisi nousukiitoa sekä liikevaihdolle, asiakaskokemukselle että työhyvinvoinnille. Keskeinen kasvun ja työntekijöiden viihtyvyyden koetinkivi on data, jonka säilyttämisen ja käyttämisen...

Yhteydenotto
Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntipäällikkö

+358 40 1837 447

line

Ota yhteyttä