Lumo Intranet

Modernilla Lumo Intranetillä tehostat tiimityötä ja kehität sisäistä viestintää kustannustehokkaasti. Tutustu Lumoon ja varaa keskusteluaika kalenterista.

arrow

lumo-intranet-logo

Juuri sopiva Intranet yrityksesi tarpeisiin

Olemme tehneet vuosikymmenten ajan asiakkaillemme tehokkaita Intranet-ratkaisuja ja tältä tietopohjalta olemme tuottaneet uuden ajan Intranetin, joka on yhtä vaivatonta hankkia, kuin ottaa käyttöönkin. Toimitukseemme kuuluu sisäisen viestinnän tarpeet kattava ratkaisu, jossa keskiössä on henkilökuntanne. Ratkaisu taipuu yhtä lailla pienille kuin suurillekin organisaatioille.

Huom! Lumo Intranet soveltuu erityisesti nykypäivän hybrid- ja etätyöskentelytavoille!

Markkinoiden paras ratkaisu

Lumo ratkaisee sisäisen viestinnän tarpeesi.

Tehostaa tiimityötä ja työyhteistöviestintää.

Soveltuu erityisesti hybridi- ja etätyöskentelyyn.

Nopea ja kustannustehokas intran käyttöönotto.

Luotettava toimitus asiantuntijalta.

lumo-intranet
Tehosta sisäistä viestintääsi

Lumo Intranet

Lumo Intranet on yrityksen sisäisen viestinnän tarpeet täyttävä ratkaisu, rautaisten osaajiemme toteuttamana. Ratkaisu pitää sisällään tarvittavan määrän työpajoja, Lumo Intranet asennuksen, tietorakenteet, sekä koulutuksen ratkaisun hyödyntämiseen. Näin pääsette keskittymään olennaiseen eli sisäisen viestintänne sisältöön. 

Lumo Intranet

Lumo Intranet perusasennus pitää sisällään useiden vuosikymmenten kokemuksen organisaatioiden sisäisen viestinnän tarpeista.

Lumo Työpajat

Varmistaaksemme yrityksenne tarpeet, toteutamme työpajapohjaisesti Intranet-ratkaisun tuottamiseen liittyvän sisältörakenteen suunnittelun. Työpajoissa organisaationne henkilökunta voi olla vaikuttamassa vakioituun Intranet-ratkaisuun tietorakenteen, visuaalisuuden sekä toiminnallisuuksien osalta.

Lumo Koulutus

Koulutamme yrityksenne pääkäyttäjät sekä sisällöntuottajat toteuttamaamme ratkaisuun.

line

Lumo lisäpalvelut

Lumo Intranetin toimintaa voidaan laajentaa helposti lisätoiminnallisuuksilla, joista voit vapaasti valita yrityksellenne tarpeelliset. Tässä erimerkkejä lisäpalveluista:

Lumo Dokumentit

Lumo Dokumentit tarjoaa yritykselle pilvipohjaisen dokumenttien hallinnan. Se helpottaa ja yhtenäistää yrityksen dokumenttien käsittelyn.

Lumo Tuottavuus

Lumo Tuottavuus tuo etätyöskentelylle uuden ulottuvuuden, mahdollistaen etänä tehtävän tiimityöskentelyn saumattomasti.

Lumo Helppi

Lumo Helppi on saatavilla oleva tuki- ja ylläpitopalvelu, joka räätälöidään organisaationne tarpeisiin sopivaksi. Sisältö on sovitettavissa esimerkiksi yrityksen sisäisen IT-osaston tueksi.

Lumo Avain

Lumo Avain tarjoaa helpot työkalut salasanojen turvalliseen ja luotettavaan säilyttämiseen, yhtenäisen Lumo Intranet -käyttöliittymän kautta.

Ketä me olemme

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma

"Erityisen ilahduttavaa oli se, että miten projektin pääkonsultti otti asian omakseen ja piti huolta siitä, että kaikki asiat etenee, just miten on sovittu."

Kiinteistömaailma Oy

"Intramme koki täydellisen muodonmuutoksen Virnexin avustuksella. Asiantuntevaa, tehokasta ja laadukasta konsultointia ja projektinhallintaa. Aikataulussakin pysyttiin hienosti. Kiitos!"

Ulla Harju, Kiipulasäätiö

Yhteydenotto
Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntipäällikkö

+358 40 1837 447

line

Ota yhteyttä

Valitse kalenterista sopiva ajankohta keskustelulle. Vaihtoehtoisesti voit lähettää yhteystietosi lomakkeella ja otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Avaa kalenteri

Jätä viestiä