Integraatiot

Laita tietojärjestelmäsi keskustelemaan ja saumattomasti keskenään

arrow

Tehosta toimintaasi kanssamme

Kumppanisi tietojärjestelmiesi yhdistämiseen 

Käytössäsi olevien liiketoimintajärjestelmien yhdistäminen niin, että ne toimivat saumattomasti yhteen on nykypäivän digitaalisessa aikakaudessa äärimmäisen tärkeää. Se tuo sekä taloudellista tulosta, että parantaa niin asiakaskokemusta kuin henkilöstötyytyväisyyttäkin.

Tiedämme että hyvän kehityskumppanin löytäminen voi olla haastavaa. Virnex on toteuttanut erilaisia integraatioratkaisuja ja ammattitaitoiset asiantuntijamme liittävät minkä tahansa järjestelmän toiseen. Olemme kumppanisi integrointistrategian määrittämisestä teknologian valitsemiseen ja toteutamme parhaan integraatioratkaisun yrityksellesi. Perustukoon se sitten valmiiseen teknologiaan tai teitä varten rakennettuun! 

Miksi yhdistää tietojärjestelmiä?

Integraatioiden hyötyjä

Ne sisältävät etuja niin teknisestä, taloudellisesta kuin ihmisten näkökulmasta.

Liiketoimintapäätökset perustuvat oikeaan tietoon

Yrityksen sisäisen järjestelmäintegraation näkökulmasta liiketoimintajohtajat tarvitsevat pääsyn koko organisaation tietoihin, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvia liiketoimintapäätöksiä. Usein tämä data on kuitenkin levinnyt ympäri organisaatiota eri tietojärjestelmiin. Integrointi voi tuoda nämä tiedot juuri sinne missä niitä tarvitaan, sekä ihmisille että koneelliseen käsittelyyn. 

Tuottavuus ja tehokkuus paranevat

Kun työntekijöillä on pääsy uusimpiin tietoihin luotettavasti, he eivät tuhlaa työaikaa järjestelmien yhdistämiseen ja päivittämiseen manuaalisesti. Työntekijät ovat tuottavampia ja suorittavat tehtävänsä tehokkaammin. Lisäksi virheitä tulee vähemmän.

Asiakaskokemus paranee

On tärkeää, että asiakkaat voivat käyttää tarvitsemiaan tietoja silloin, kun he niitä tarvitsevat. Jos heillä ei ole nopeaa ja myönteistä kokemusta esimerkiksi yrityksen tarjoamasta verkkosivustosta tai integroidusta palvelusta, he tuskin tulevat uudelleen. Positiivinen asiakaskokemus luo kanta-asiakkuuksia. Ja se on mahdollista vain luotettavan datan avulla. 

Työtyytyväisyys kohoaa

Ihmiset kokevat valtavaa turhautumista joutavanpäiväisen datan käsittelyssä. Integroimalla järjestelmät yhteen tiedosta tulee sekä luotettavampaa että helpommin käytettävää. Näin työntekijäkokemus paranee kun aikaa vapautuu tuottavampaan ja motivoivampaan tekemiseen. 

line
Valmiiseen pöytään vai pitkästä tavarasta?

Integraatioteknologiat

Yrityksissä on käytössä useita järjestelmiä ja sovelluksia, mikä on tehnyt integraatiohankkeista haastavia, aikaa vieviä ja arvokkaita – miten asia on teillä? Kuitenkin nykyaikainen järjestelmäintegraatio tapahtuu nopeasti ja kustannustehokkaasti oikeilla työkaluilla. Räätälöidyt ratkaisut ovat tarpeen silloin, kun valmiit eivät sovellu käyttösi. Valmiiden integraatioratkaisujen etuja puolestaan ovat mm.

Alhaiset käynnistyskustannukset

Integrointialusta on jo toimintavalmiina pilvessä. Kustannussäästöä syntyy merkittävästi, koska aikaa vieviä paikallisia asennuksia ei tarvita.

Skaalaa automaattisesti

Perinteisessä ratkaisussa paikallinen integraatioarkkitehtuuri on suunniteltava huippukuormitusta varten, mistä aiheutuu merkittäviä kustannuksia. Itsesopeutuva integraatioalusta skaalaa automaattisesti kysyntäpiikin syntyessä. Maksat vain siitä mitä käytät.

Ei kehityskustannuksia

Integraatioalusta kehittyy jatkuvasti. Kun alustaa kehitetään toisten asiakkaiden toteutuksia varten, uusista ominaisuuksista pääsee nauttimaan ilman erillisiä kehityskustannuksia.

Nopeasti käyttöön

Integraatioprojektien valmistumisaika lyhenee vuosista ja kuukausista viikkoihin. Ei paikallisia asennuksia eikä aikaavievää koodausta ja kehitystyötä vaan asetusten tekeminen ja automatisointi.

Me emme ole mustasukkaisia teknologioiden suhteen, joten etsitään ratkaisu, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Alla näet ehdotuksia muutamista valmisvaihtoehdoista. 

line
Ketä me olemme

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Yhteydenotto
Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntipäällikkö

+358 40 1837 447

line

Ota yhteyttä