Räätälöity ohjelmistoratkaisu Fazer Myllylle liiketoimintaa tukemaan

Fazer Mylly on perustettu vuonna 1971 ja se tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia viljatuotteita ja tukipalveluita. Tuotevalikoima on laaja sisältäen jauhot, sekoitteet, leivänparanteet, kaurat ja erikoistuotteet.

Fazer Myllyn kokeneet ammattilaiset kehittävät jatkuvasti räätälöityjä ratkaisuja varmistaakseen, että tuotteet maistuvat hyvältä. Näin ollen tuotantolinjoilta, järjestelmiltä ja ohjelmistoilta vaaditaan paljon, jotta ne mahdollistaisivat tuoreuden, korkean laadun ja joustavuuden, sekä nopeat ja tehokkaat toimitukset. Fazer Mylly tarvitsi ohjelmistoratkaisun viljan vastaanottoon ja siilovarastointiin. Ratkaisun tuli olla integroitu siiloston ohjausjärjestelmään ja sen piti huolehtia viljaostojen tiliöinnistä sekä jauhomyynnin toiminnoista.

Hannu Laitinen, Senior Manager Automation, Fazer Myllystä kertoo syitä Cubescomin valinnalle:

Meillä oli tarve ratkaisulle, jota ei löytynyt mistään valmiina. Päädyimme Cubescomiin, sillä he pystyivät toteuttamaan räätälöidyn ohjelmistoratkaisun juuri tarpeeseemme, liiketoimintaa tukemaan”. 

fazer-mylly

Fazerin Mylly on laajentanut ja kehittänyt toimintaansa jatkuvasti. Moderni kauramylly ja uusin teknologia mahdollistavat kaurahiutaleiden valmistuksen useilla erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla. Fazer onkin saanut tunnustusta tuotteistaan ja Fazer Alku Sadonkorjuupuuro valittiin vuoden 2015 suomalaiseksi elintarvikkeeksi.

Cubescom on saanut kunnian olla mukana Fazer Myllyn menestystarinassa tukemalla heidän liiketoimintaansa tarjoten oikeanlaisia tietojärjestelmäratkaisuja tarpeeseen ja antamalla konsultointiapua ja käyttäjäkoulutusta järjestelmiin. Näistä esimerkkinä Cubescomin toteuttama raaka-aineiden ja valmistuotteiden varastonhallinta, jossa varastoinnin toiminnot on toteutettu langattomasti trukki- ja käsipäätteillä. Esimerkiksi Fazer ALKU Myslien varastointi toteutetaan kyseisellä järjestelmällä. Toteuksissa on hyödynnetty 2E, CA Plex ja Websydian -teknologioita.

Fazer Myllyn ja Cubescomin yhteistyö jatkuu edelleen ja Cubescomilla odotetaankin innolla uusiin haasteisiin tarttumista ja asiakaskumppanin tukemista nyt ja tulevaisuudessa.

***
Teksti: Päivi Tuhkio, Cubescom

Alla:  Fazer Mylly ja Cubescom ovat molemmat ”Lahesta”, kuten myös alla mainostettu  Fazer ALKU Mysli.