Suomalainen Cheos toimittaa laadukkaita tutkimus-, tuotekehitys ja laadunvalvontamittauslaitteistoja ja -ratkaisuja. Cheos edustaa fotoniikan, mikroskopian ja konenäön kärkivalmistajia, ja tarjoaa teknistä tukea ja koulutusta. Myös kalibrointi-, huolto- ja mittauspalvelu sekä laitevuokraus kuuluvat toimintaan.

Cheos on perinteikäs yritys, jolla on vuosien saatossa ollut monia tuotetunnuksia ja omistajia. Keväällä 2018 Cheos päätti lähteä uudistamaan brändi-ilmettään ja verkkosivustoaan Cubescomin kanssa. Tavoitteena oli uudistuminen, mutta samalla slogania ”Focus on Light” haluttiin korostaa sekä yrityksen toimialaa, joka liittyy valoon. Tiivin yhteistyön tuloksena syntyi uusi tunnus, jossa korostuu valospektri sekä Cheoksen historialliset värit, keltaoranssi sekä sininen.

CHEOS-TUOTEMERKKI-final

Samalla uudistettiin verkkosivusto niin ulkoasullisesti kuin sisäisestikin vastaamaan yrityksen uutta ilmettä. Graafinen ohjeisto helpottaa brändi-ilmeen siirtymistä myös muihin markkinointituotteisiin ja kohteisiin jatkossa.

cheos-verkkosivusto

***
Teksti: Päivi Tuhkio, Cubescom