Asiakkaat ja kumppanit

Meillä on parhaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit

arrow

Kumppaniksi

Kumppaniverkostomme tuottaa asiakkaillensa enemmän lisäarvoa kuin osiensa summa

Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä parasta mahdollista tulosta yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Me toimimme läpinäkyvästi ja rehdisti kaikkien sidosryhmiemme kanssa sen varmistamiseksi että tuomme toisissamme parhaat puolet esille.

Kumppaniverkostomme sisältää niin yrityksiä kuin yksittäisiä toimijoita. Meillä on laaja-alaista osaamista niin teknologian, konsultoinnin kuin asiakaskokemusten sekä toiminnan kehittämisten alueilla. Saamme yhdessä luotua tiimejä, jotka täydentävät toisiaan sillä taitava verkostomme koostuu alan ammattilaisista, joilta löytyy runsaasti kokemusta sadoista onnistuneista hankkeista.

Sopisitko sinä kumppaniverkostoomme? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Mikäli olet kiinnostunut asiakastarinoistamme, jatka tämän sivun lukemista.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma

Miksi asiakkaamme arvostavat meitä?

Meille asiakkaan etu on tärkeintä. Siksi etsimme aina parhaiten sopivia ratkaisuita ja teknologioita asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen. Me vältämme ennakkoon valittujen pakettiratkaisujen tyrkyttämistä ja teemmekin sen sijaan kattavia vertailuja eri vaihtoehtojen välillä parhaan vaihtoehdon tunnistamiseksi. Ajattelemme, että asiakkaan tarve ratkaisee aina ratkaisun, ei koskaan päinvastoin.

Virnexiläiset tunnettaan rautaisesta osaamisestaan. He ovat hankkineet kokemusta niin kotimaisissa kuin kansainvälisssä organisaatioissa, kehittyen ja kasvaen. Asiakaskeskeinen asenteemme ohjaa laadukasta tekemistä, joka johtaa nopeisiin toteutuksiin ja ratkaisuihin.

Me pyrimme pitkiin, lisäarvoa tuottaviin asiakassuhteisiin, joissa toimiminen on luontevaa ja helppoa. Toimintatapamme mukautuvat asiakkaidemme tarpeiden ja toimintaympäristön mukaan. Pitkien asiakassuhteiden ansiosta saavutamme usein korkean luottamuksen ja istumme samalla puolella pöytää; kuin olisimme luonnollinen osa asiakkaan omaa tiimiä. Tämä asetelma luo täydelliset olosuhteet haasteiden ymmärrykseen, innovatiiviseen vuorovaikutukseen, parhaiden ratkaisujen löytämiseen ja lopulta ratkaisujen toteuttamiseen.

Wisdomic on Vuoden Service Desk

Wisdomic on Vuoden Service Desk

Me Wisdomicilla lähdimme Vuoden Service Desk -kisaan keväällä 2021 tavoitteenamme saada ulkopuolista näkemystä omasta tekemisestämme ja tietysti kehitysideoita.Sari Maunula, Asiakaspalvelupäällikkö, Wisdomic Virnex pääsi auttamaan Wisdomicia ServiceNow toteutuksessa...

Fintraffic Lennonvarmistus sai lisää tehoja

Fintraffic Lennonvarmistus sai lisää tehoja

Virnexin Efecte -ratkaisu varmistaa ilmailun turvallisuutta ja tehostaa työntekoa Fintraffic ANS, aiemmin ANS Finland, vastaa aluelennonjohdon ja lentoasemien lennonjohtopalveluista sekä lennonvarmistusjärjestelmien teknisestä ylläpidosta ja kehittämisestä Suomessa....

Yhteydenotto
Jarkko Multanen

Jarkko Multanen

Toimitusjohtaja, Hallituksen puheenjohtaja

line

Ota yhteyttä