Asiakas­kokemuk­sen kehittämi­nen

Enemmän tulosta paremmalla palvelulla

arrow

Me tarjoamme konkreettista apua

Optimoitu asiakas­kokemus edistää sekä kaupallista tulosta että operatiivista tehokkuutta

Olipa sinulla tarve parantaa yrityksesi taloudellista suorituskykyä tai palava halu kehittää toimintaanne pysyäksenne kilpailijoiden edellä, hyvin suunniteltu ja oikeaan tarpeeseen kohdistettu asiakaskokemuksen kehitysohjelma tuottaa kestävää tulosta. Virnex tarjoaa tarvitsemasi asiantuntijat, toimintatavat ja teknologiat asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi kustannustehokkaasti. Me sovitamme yhteen organisaatiosi toiminnan, asiakkaiden tarpeet sekä aktivoimme henkilökuntanne konkreettisten tulosten saavuttamiseksi.

Me tuemme sinua koko matkasi varrella muun muassa:

  • Strategian määrittelemisellä
  • Tehokkaalla suunnittelulla
  • Tulospohjaisella toteutuksella
  • Ammattitaitoisella resurssoinnilla
Palvelumme

Miten voimme auttaa sinua

Palveluiden digitalisoituminen ja innovaatioiden synnyttämät muutokset asiakkaiden odotuksissa kasvavat yhä kiihtyvää vauhtia. Nykyään ei enää riitä, että omat tuotteet ja palvelut ovat tarjolla, vaan on myös oltava helpompi ja asiakasystävällisempi kuin kilpailijat. Niinpä yritysten on jatkuvasti kehitettävä toimintaansa ja teknologiaansa yhä asiakaskeskeisemmiksi heikentämättä tuloskykyään.

Onnistuminen edellyttää omien toimintamallien, teknologian hyödyntämisen, osaamisen ja työntekijöiden tyytyväisyyden sekä kyvykkyyden uudelleenarviointia. Me autamme sinua ja yritystäsi sekä strategisoimaan, suunnittelemaan,  tuottamaan ja automatisoimaan kaikki tarvittavat vaiheet huippuasiakaskokemuksen tuottamiseksi toistettavalla ja kestävällä tavalla.

line

Strategia

Tehokkaat ja todistetut strategiat digitaalisia, operatiivisia ja asiakaskokemustarpeitasi varten, mukaan lukien vaatimusmäärittelyt, työskentelytapojen kehittäminen, auditoinnit ja innovaatiopajat.

Suunnittelu

Voimme suunnitella sinulle markkinoiden parhaat toimintatavat ja asiakaspalvelun sekä optimoida palvelukanavasi tehokkaiksi. Neuvomme ovat käytössä jo kymmenissä yrityksissä ja kuvattu alan kirjoissa.

Toteutus

Me teemme kaikkemme tuottaaksemme sinulle mitattavia liiketoimintaetuja.

Resursointi

Me tarjoamme kokeneet ja korkeasti koulutetut asiantuntijat joustavalla mallilla.

Ketä me olemme

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, CX-palveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Lataa ilmaiseksi 
“Marry Your Customers!” asiakaskokemuskirja

Marry your customer
Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Virnexille toimitusjohtajaksi Janne Ohtonen

Virnexille toimitusjohtajaksi Janne Ohtonen

Virnex Group Oy on nimittänyt filosofian tohtori Janne Ohtosen toimitusjohtajaksi 18.08.2021 alkaen. Ohtonen on toiminut aiemmin Virnex Groupissa asiakaskokemusjohtajana sekä johtanut Virnexin finanssialan avainasiakkaan 15 miljoonan euron IT-hanketta. Virnex Group on...

Virnexille on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti

Virnexille on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti

Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä-yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 6% suomalaisista osakeyhtiöistä! Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se...

Yhteydenotto
Hannu Mikkola

Hannu Mikkola

Liiketoimintajohtaja, Virnex Business Services Oy

line

Ota yhteyttä