Älykäs automaatio

Kasvata tuottavuutta älykkäällä automaatiolla. Automatisoidun päätöksenteon pohjana on tekoäly, koneoppiminen, analytiikka ja dataintegraatiot.

arrow

Miten voimme auttaa

Kasvata tuottavuutta – valitse älykäs automaatio

Virnex Intelligent Business Automation (VIBA) prosessi– ja ohjelmistoautomaation avulla voit säästää työntekijöiden aikaa ja saada merkittäviä kustannussäästöjä vähentämällä ihmisten työn osuutta prosesseissa. Tällöin henkilöstöllä jää enemmän aikaa keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle, luoviin tehtäviin, strategian kehittämiseen ja päätösten tekemiseen. 

Prosessiautomaatio parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta

Tunnista mahdollisuudet

Löydä prosessit, joiden automatisointi tuottaa eniten hyötyä sekä yrityksellesi että asiakkaillesi.

Automatisoi prosessit

Suunnittele ja toteuta tunnistettujen prosessien automatisointi oikean teknologian ja osaamisen avulla.

Optimoi edut

Seuraa automaatioiden toimintaa ja kehitä niitä edelleen koneoppimisen ja tekoälyn avulla.

Palvelumme

Mitä älykäs automaatio on?

Älykäs automaatio (VIBA – Virnex Intelligent Business Automation) on kokonaisvaltainen, digitaalinen ratkaisu, joka perustuu käyttäjien, prosessien, järjestelmien ja ohjelmistorobottien yhteensovittamiseen. Prosessien automatisointi mahdollistaa liiketoiminnan ja sen asiakkaiden tarpeiden täyttymisen mahdollisimman tehokkaalla tavalla.  

Älykäs automaatio hyödyntää analytiikan, tekoälyn, koneoppimisen ja dataintegraatioiden käyttöä automatisoitujen päätösten tekemiseksi, vähentäen tarvittua manuaalista työtä. Sillä voi parantaa monenlaisia liiketoimintaprosesseja, esimerkiksi asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet VIBA:a esimerkiksi operatiivisen toiminnan valvontaan telekommunikaatio verkoissa ja siten asiakaskokemuksen parantamiseen. Olemme myös toteuttaneet ohjelmistoautomaatioita, jotka edesauttavat IT-palvelunhallinnan tehokkuutta.   

Älykkään automaation keskeinen piirre on dataintegraatioiden hyödyntäminen yrityksen eri järjestelmien välillä. Näin tarve monistaa tietoja eri järjestelmissä vähenee ja lisäksi käyttäjät pystyvät työskentelemään yhdessä järjestelmässä useiden sijaan. Säästät aikaa, rahaa ja hermoja! 

line

Mitä tarjoamme

Virnexiltä saat asiantuntijat, konsultoinnin ja palvelut onnistuneen älykkään automaation suunnitteluun, käyttöönottoon sekä tulosten tehostamiseen. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan tarkemmin sinun tarpeistasi.

Älykkään automaation strategia

Me auttamme sinua ymmärtämään ja määrittelemään kaikki älykkään automaation tarpeesi sekä arvioimaan niiden tuomat hyödyt.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty

Me voimme auttaa sinua määrittelemään mitkä prosessit ovat automatisointiin soveltuvat. Lisäksi me tuemme teknologia valinnoissa ja integraatioiden määrittelyssä.

Toteutuksella tulokseen

Saat meiltä osaavat asiantuntijat prosessien mallintamiseen, integraatioiden rakentamiseen, testaamisen automatisointiin ja älykkään automaation toteutukseen.

Ketä me olemme

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme  ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Wisdomic on Vuoden Service Desk

Wisdomic on Vuoden Service Desk

Me Wisdomicilla lähdimme Vuoden Service Desk -kisaan keväällä 2021 tavoitteenamme saada ulkopuolista näkemystä omasta tekemisestämme ja tietysti kehitysideoita.Sari Maunula, Asiakaspalvelupäällikkö, Wisdomic Virnex pääsi auttamaan Wisdomicia ServiceNow toteutuksessa...

Tehokkuus kasvuun matalan kynnyksen automaatiolla

Tehokkuus kasvuun matalan kynnyksen automaatiolla

Lukuisissa organisaatioissa tehdään vielä paljon työtä, jonka automatisoiminen lupaisi nousukiitoa sekä liikevaihdolle, asiakaskokemukselle että työhyvinvoinnille. Keskeinen kasvun ja työntekijöiden viihtyvyyden koetinkivi on data, jonka säilyttämisen ja käyttämisen...

Yhteydenotto
Jani Laakso

Jani Laakso

Myyntipäällikkö

+358 40 1837 447

line

Ota yhteyttä