Kasvata tuottavuutta älykkäällä automaatiolla

Prosessiautomaation avulla voit säästää työntekijöiden aikaa ja saada merkittäviä kustannussäästöjä vähentämällä ihmisten työn osuutta prosesseissa. Tällöin henkilöstöllä jää enemmän aikaa keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle, luoviin tehtäviin, strategian kehittämiseen ja päätösten tekemiseen.

Tunnista mahdollisuudet

Löydä prosessit, joiden automatisointi tuottaa eniten hyötyä sekä yrityksellesi että asiakkaillesi.

Automatisoi prosessit

Suunnittele ja toteuta tunnistettujen prosessien automatisointi oikean teknologian ja osaamisen avulla.

Optimoi edut

Seuraa automaatioiden toimintaa ja kehitä niitä edelleen koneoppimisen ja tekoälyn avulla.

Virnex Group Oy

Virnexin avulla onnistut

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, älykkään automaation-palveluilla ja konsultoinnilla. Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi tehokkaammalle liiketoiminnalle älykkään automaation ja toiminnan kehittämisen kautta.

Älykäs automaatio täydentää

Tavoitteena on ihmisten, robottien, koneoppimisen ja tekoälyn työpanosten yhdistäminen niin, että sekä yritys että sen asiakkaat saavat lisäarvoa enemmän yhdessä kuin erikseen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pitää olla prosessit mallinnettuna, automatisaatio teknologia valittuna, integraatiot toteutettuna ja riittävä asiantuntemus käytössä.

Palvelumme

Mitä me tarjoamme?

Virnexiltä saat asiantuntijat, konsultoinnin ja palvelut onnistuneen älykkään automaation suunnitteluun, käyttöönottoon sekä tulosten tehostamiseen. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan tarkemmin sinun tarpeistasi.

Älykkään automaation strategia

Me auttamme sinua ymmärtämään ja määrittelemään kaikki älykkään automaation tarpeesi sekä arvioimaan niiden tuomat hyödyt.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty

Me voimme auttaa sinua määrittelemään mitkä prosessit ovat automatisointiin soveltuvat. Lisäksi me tuemme teknologia valinnoissa ja integraatioiden määrittelyssä.

Toteutuksella tulokseen

Saat meiltä osaavat asiantuntijat prosessien mallintamiseen, integraatioiden rakentamiseen, testaamisen automatisointiin ja älykkään automaation toteutukseen.

Kasvata tuottavuutta

Mitä älykäs automaatio on?

Älykäs automaatio on kokonaisvaltainen, digitaalinen ratkaisu, joka perustuu käyttäjien, prosessien, järjestelmien ja robottien yhteensovittamiseen liiketoiminnan ja sen asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Se hyödyntää analytiikan, tekoälyn, koneoppimisen ja dataintegraatioiden käyttöä automatisoitujen päätösten tekemiseksi. Näin liiketoimintaprosesseja saadaan suoritettua mahdollisimman vähäisellä manuaalisella työllä onnistuneiden lopputulosten aikaansaamiseksi.

Älykkään automaation keskeinen piirre on dataintegraatioiden hyödyntäminen yrityksessä käytettävien eri järjestelmien välillä. Tämä lähestymistapa vähentää tietojen monistamisen tarvetta eri järjestelmissä ja mahdollistaa käyttäjien työskentelyn yhdessä järjestelmässä useiden sijaan.

Prosessien kehittäminen automaation tukena

Sekavien prosessien automaatio johtaa sekaviin robotteihin. Niinpä ennen automatisointia, prosessit tulee mallintaa ja optimoida mahdollisimman pitkälle. Tutustu Virnexin prosessipalveluihin omien prosessiesi kehittämiseksi.

Asiakkaat hyötyvät automaatiosta myös

Selkeät asiakaspolut ja optimoitu asiakaskokemus ovat helpompia automatisoida. Tutustu Virnexin asiakaskokemuksen kehittämisen palveluihin, jotka mahdollistavat asiakaspalvelun automatisoinnin.

Ota yhteyttä

Täytä vieressä oleva lomake ja autamme sinua mielellämme eteenpäin.

Virnex Group Oy
Aleksanterinkatu 10 B
15110 Lahti

Tiedustelut:
janne . ohtonen @ virnex . fi

Virnex tiimissä on tilaa

Haluatko meille töihin?